```
viernes, 26 abril 2024

Empat del Villarreal en un partit d’infart (1-1)

El Villarreal iguala davant l'Athletic Club a l'Estadi de la Ceràmica amb gol de Toko Ekambi.

El Villarreal va empatar davant l’Athletic Club en un partit emocionant, amb molt en joc i que va finalitzar 1-1 en el marcador a causa d’un gol en pròpia porta de Jaume Costa i a una altra ‘diana’ de Toko Ekambi.

Luis García va dibuixar sobre el camp un 4-2-3-1. Trigueros i Iborra van portar la maneta de l’equip al mig del camp, mentre que Toko Ekambi va jugar escorat en banda dreta gran part del partit, encara que va acabar jugant en punta d’atac.

La primera part va ser molt igualada, sense gairebé ocasions de gol. De fet, l’Athletic Club es va avançar amb un gol en pròpia porta. Yuri es va escapar per banda esquerra, va col·locar un centre ras i Jaume Costa, en el seu intent de rebutjar, va introduir la pilota a la meta d’Asenjo (0-1, m. 18). El súmmum de la mala sort.

El Submarí va intentar sense èxit empatar en el primer acte davant la ben plantada defensa de l’Athletic. Ja en la segona, Luis García va introduir canvis a la recerca de la reacció. Chukwueze i Pedraza van entrar al camp en el minut 57.

Precisament Pedraza va ser protagonista en la jugada del 1-1. El ’16’ groc va rebre en banda esquerra, va col·locar un centre ras i Toko Ekambi es va llançar a terra per enviar l’esfèric a la xarxa.

Els últims minuts van ser d’infart. El Villarreal va buscar amb totes les seues forces un gol que li permetés sumar els tres punts, mentre que l’Athletic apostava pels contraatacs per sentenciar el duel. Al final, repartiment de punts a l’Estadi de la Ceràmica.

El proper partit del Villarreal serà el dissabte davant el València CF a Mestalla (20.45 hores).

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Asenjo; Mario Gaspar, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa (Pedraza, m. 57); Iborra, Trigueros; Toko Ekambi, Fornals (Chukwueze, m. 57), Cazorla; i Gerard (Bacca, m. 65).

Athletic Club: Herrerín; Capa, Yeray, Íñigo Martínez, Yuri; Dani García, Beñat (San José, m. 71); Ibai (De Marcos, m. 75), Muniain, Córdoba; i Williams (Guruzeta, m. 92).

Gols: 0-1. Min. 18: Jaume Costa, en pròpia porta. 1-1. Min. 70: Toko Ekambi.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarro). Groga als locals Funes Mori, Iborra, Mario Gaspar i Álvaro; així com al visitant Beñat.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 de LaLiga disputat a l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 17.054 espectadors.