```
miércoles, 24 abril 2024

El Villarreal empata davant l’Espanyol a la Copa del Rei (2-2)

El Villarreal neutralitza un 0-2 en contra davant l'Espanyol a l'anada de huitens de la Copa del Rei.

El Villarreal va igualar davant l’Espanyol en el partit d’anada de huitens de final de la Copa del Rei (2-2) en un partit en què va arribar a anar perdent per dos gols de diferència. L’equip català es va avançar gràcies a Darder i Álex López, però ja en els últims compassos van arribar els gols de Toko Ekambi i Carlos Bacca que permeten seguir somiant als grocs. Tot es decidirà al RCDE Stadium (dijous 17 de gener, 20.30 hores).

Luis García va col·locar sobre el camp un onze titular ple de novetats a causa de l’exigència del calendari. El conjunt perico es va avançar abans de complir-se el primer quart d’hora. Un error en l’eixida de pilota va propiciar que Darder es perfilés i deixés anar un cop de dreta ajustat al pal que va suposar el 1-0. Imparable per a Andrés.

El Submarí va intentar igualar el marcador abans d’arribar al descans, però no ho va aconseguir. Primer amb un cop de cap d’Álvaro i poc més tard després d’una cavalcada de Pedraza. En ambdues ocasions, Roberto va estar encertat.

El gol va arribar, encara que va ser anul·lat. Toko Ekambi estava en posició avançada després d’un potent xut de Pedraza que va tocar el ’17’ groc per enviar-lo a la xarxa. L’Espanyol també va poder ampliar la seua renda amb un cop de cap de Rosales que va aturar amb una gran intervenció Andrés Fernández.

El Villarreal va seguir intentant-ho en la segona meitat. Una de les seues millors ocasions va arribar en el minut 62 després d’una gran jugada d’equip en què Raba es va inventar un regat espectacular. No va acabar en gol per molt poc.

Debut de Vicente Iborra

Al 66 es va produir una de les notícies del partit. Vicente Iborra va debutar amb la samarreta del Villarreal CF reemplaçant al seu company Cáseres. Tres minuts més tard, una nova ocasió per al Submarí. Fornals va robar la pilota, va conduir fins a la frontal de l’àrea i l’hi va cedir a Bacca, que no va encertar a l’hora de batre a Roberto.

El 0-2 va arribar al minut 70. Àlex López va controlar amb el pit dins l’àrea i va afusellar Andrés Fernández. Tot semblava perdut, però Toko Ekambi va donar esperances als grocs. Alfonso Pedraza va centrar des de l’esquerra i el davanter franco-camerunès va rematar de cap a la xarxa en el cor de l’àrea. Hi havia partit i també eliminatòria. Més encara quan Bacca va marcar el 2-2 definitiu a centrada des de la dreta de Miguelón.

El proper partit del Villarreal CF serà aquest dissabte davant el Getafe CF a l’Estadi de la Ceràmica (20.45 hores).

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Andrés; Layún, Bonera, Álvaro, Jaume Costa (Miguelón, m. 83); Raba (Fornals, m. 69), Cáseres (Iborra, m. 66), Trigueros, Pedraza; Bacca i Toko Ekambi.

RCD Espanyol: Roberto; Rosales, David López, Duarte, Pedrosa; Hernán Pérez (Víctor Sánchez, m. 79), Darder, Álex López, Granero (Marc Roca, m. 66); Piatti i Borja Iglesias (Puado, m. 71).

Gols: 0-1. Min. 14: Darder. 0-2. Min. 70: Álex López. 1-2. Min. 84: Toko Ekambi. 2-2. Min. 88: Bacca.

Àrbitre: Munuera Montero (C. Andalús). Groga als locals Jaume Costa, Cáseres i Raba; així com al visitant Marc Roca.

Incidències: Partit corresponent a l’anada de la ronda de huitens de final de la Copa del Rei disputat a l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 12.207 espectadors.