19.4 C
Valencia

Una empresa d’Onda es reinventa i guanya la batalla a la crisi del coronavirus

L'empresa de confecció ha passat de produir xandalls d'uniformes escolars a cosir 5.000 bates sanitàries setmanals.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Servei telemàtic d’Assessorament a emprenedors i empreses del Pacte Ceràmic ha ajudat una empresa tèxtil d’Onda a reinventar-se durant l’actual situació de crisi econòmica derivada de la Covid-19.

Confecció altruista de mascaretes. El tancament de l’activitat social i empresarial com a resposta a la pandèmia va afectar este taller de confecció onder dedicat a la producció de xandalls escolars que va tindre clar des del primer moment que calia reinventar-se. Davant la situació de falta de màscares “volia aportar el que poguera, tenia la maquinària i la mà d’obra però no sabia com aconseguir la tela”.

- Publicitat -

Per això, segons explica la seua propietària, va decidir recórrer al Servei d’Assessorament del Pacte “perquè elles m’havien assessorat en moltes ocasions” i va ser a través d’este servei que va aconseguir contactar amb una empresa de cortines de L’Alcora qui va donar la tela per a la confecció de mascaretes que de manera altruista van entregar a la Policia Local i residències de majors.

El taller de confecció es reinventa. L’equip d’assessorament del Pacte Ceràmic s’ha encarregat de contactar amb institucions i empreses per a informar-los de la disponibilitat d’esta empresa per a confeccionar material. Finalment, després de molts intents fallits, una empresa valenciana va contactar amb el taller per a encarregar-li una gran producció de bates sanitàries.

- Publicitat -

La propietària del taller ha expressat que “al principi estava poc reticent perquè no ho havia fet mai, vinc d’un taller xicotet i de cosir xandalls, però al final vam provar amb esta producció més gran i vam contractar a més treballadors”.

Actualment, estan confeccionant 5.000 bates setmanals “perquè no arribem a més”. Han passat d’un baix de 50 m² i dos empleades, a un taller de 300 m² amb 5 persones treballant en dos cadenes de producció, ja que s’han adaptat a les bates sanitàries, però no han deixat la confecció del xandall escolar. A més, està sent assessorada pel Pacte en la cerca de finançament per a la compra de maquinària.

- Publicitat -

En este sentit, l’emprenedora està il·lusionada davant l’augment de la seua producció, encara que ha admés que “fa pena que haja hagut de passar una cosa així perquè tinguem més treball”.

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics com a Punt d’Atenció a l’Emprenedor i a través del Servei d’Assessorament, ofereix informació i ajuda en la tramitació de subvencions a emprenedors i empreses dels municipis consorciats de manera gratuïta. Actualment, el servei es presta de manera telemàtica, tant a través d’email (creacionempresas@pacteceramic.es) com per telèfon (647 948 588).

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments

Puig demana un gran pla europeu per al ‘rescat’ de la joventut

El president planteja traslladar al conjunt de la UE el Pla Ariadna de la Comunitat per a ajudar els i les joves a eixir del "laberint" en el qual es troben per pertànyer a una generació "atrapada entre dos crisis"

Alfafar rep l’exposició de Creu Roja “El baül de l’ajuda humanitària”

L'exposició estarà disponible en el Centre d'Informació juvenil des del dilluns 26 d'octubre durant dos setmanes.

‘Festes’ i Sanitat es reuniran per a buscar alternatives per a València

L'ajuntament mantindrà una reunió amb la consellera de Sanitat dins d'una setmana, el 2 de novembre, per a avaluar les diferents alternatives a la cultura festiva.
- Advertisement -

: Valencià