4:40 pm - Saturday, 4 July 2020

Una empresa d’Onda es reinventa i guanya la batalla a la crisi del coronavirus

- Publicidad -Reciplasa

L'empresa de confecció ha passat de produir xandalls d'uniformes escolars a cosir 5.000 bates sanitàries setmanals.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Servei telemàtic d’Assessorament a emprenedors i empreses del Pacte Ceràmic ha ajudat una empresa tèxtil d’Onda a reinventar-se durant l’actual situació de crisi econòmica derivada de la Covid-19.

Confecció altruista de mascaretes. El tancament de l’activitat social i empresarial com a resposta a la pandèmia va afectar este taller de confecció onder dedicat a la producció de xandalls escolars que va tindre clar des del primer moment que calia reinventar-se. Davant la situació de falta de màscares “volia aportar el que poguera, tenia la maquinària i la mà d’obra però no sabia com aconseguir la tela”.

Per això, segons explica la seua propietària, va decidir recórrer al Servei d’Assessorament del Pacte “perquè elles m’havien assessorat en moltes ocasions” i va ser a través d’este servei que va aconseguir contactar amb una empresa de cortines de L’Alcora qui va donar la tela per a la confecció de mascaretes que de manera altruista van entregar a la Policia Local i residències de majors.

El taller de confecció es reinventa. L’equip d’assessorament del Pacte Ceràmic s’ha encarregat de contactar amb institucions i empreses per a informar-los de la disponibilitat d’esta empresa per a confeccionar material. Finalment, després de molts intents fallits, una empresa valenciana va contactar amb el taller per a encarregar-li una gran producció de bates sanitàries.

La propietària del taller ha expressat que “al principi estava poc reticent perquè no ho havia fet mai, vinc d’un taller xicotet i de cosir xandalls, però al final vam provar amb esta producció més gran i vam contractar a més treballadors”.

Actualment, estan confeccionant 5.000 bates setmanals “perquè no arribem a més”. Han passat d’un baix de 50 m² i dos empleades, a un taller de 300 m² amb 5 persones treballant en dos cadenes de producció, ja que s’han adaptat a les bates sanitàries, però no han deixat la confecció del xandall escolar. A més, està sent assessorada pel Pacte en la cerca de finançament per a la compra de maquinària.

En este sentit, l’emprenedora està il·lusionada davant l’augment de la seua producció, encara que ha admés que “fa pena que haja hagut de passar una cosa així perquè tinguem més treball”.

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics com a Punt d’Atenció a l’Emprenedor i a través del Servei d’Assessorament, ofereix informació i ajuda en la tramitació de subvencions a emprenedors i empreses dels municipis consorciats de manera gratuïta. Actualment, el servei es presta de manera telemàtica, tant a través d’email (creacionempresas@pacteceramic.es) com per telèfon (647 948 588).

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

El Centre de Tecnificació d’Alacant, referent de l’esport alacantí

José Luis Berenguer, regidor d'Esports, destaca que el conveni per al període transitori fins a 2023 àmplia les possibilitats d'ús de la instal·lació.

Alacant dona suport a 17 idees de joves emprenedors

El projecte 'Coworking Alacant' busca donar suport a idees de 17 joves emprenedors que disposaran d'un programa formatiu durant quatre mesos.

IVASS destina més de 450.000 euros per a prevenir la COVID-19

El centre especial d'ocupació ha funcionat com a centre d'operació logística per al repartiment d'estos productes en els recursos de l'entitat.

Detingut un home per fracturar el cristall d’una entitat bancària

Va propinar diversos colps amb una rajola d'obra al cristall de la porta d'accés

Segorbe destinarà 228.000 € a la recuperació econòmica

Estes ajudes s'uneixen als 201.000 € per a empreses afectades per la pandèmia del COVID-19; els 750.000 € destinats a inversió; a la suspensió de la taxa d'ocupació de la via pública amb cadires, taules, mercat i materials de construcció; i a la rebaixa de la meitat de l'impost d'obres i del 95% en la zona inclosa en el PEPRI.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià