Una empresa de calçat il·licitana inicia la Tornada a escola amb una la línia de sabates antibacteriana

Conguitos redissenya la seua estratègia amb una línia de sabates llavables que asseguren la seua total desinfecció.

Conguitos, la marca nacional de fabricació i distribució de calçat i moda infantil, inicia la “Tornada a escola” amb els seus Col·legials Llavables: un ampli catàleg de sabates i esportius de pell llavables que permet una total desinfecció en la llavadora, una cosa tan necessària en estos temps.

El calçat està pensat perquè els més xicotets puguen gaudir de la tornada a escola sense preocupar-se de res més. Fabricats amb una pell premium amb un tractament que la impermeabilitza i per això permet que es llave i desinfecte. També compta amb una plantilla extraïble llavable antibacteriana.

Avalat pel centre d’investigació de l’esport de la Universitat Miguel Hernández, Conguitos fabrica el calçat sota un sistema de tecnologia biomecànica Goflex, que millora l’absorció d’impactes i l’amortiment, reduint l’estrés de la musculatura flexora del turmell. D’esta manera, la signatura espanyola pot oferir un producte assequible per a totes les famílies respectuós amb els peus dels més xicotets.

Per als bebés que estan iniciant-se en els seus primers passos, Conguitos celebra la “Tornada a escola” amb el lineal Tecnobaby de sabates per a preandants.

Este calçat garanteix una flexibilitat de doble sentit, adaptant així la sabata al moviment del gateig i als primers passos dels xiquets. La capdavantera i el taló reforçats estabilitzen el moviment evitant que esvare, al mateix temps que protegeixen el peu del bebé. La seua sola flexible de goma absorbeix els impactes i l’estabilitzador, la goma de la sola que s’estén fins a la part alta del taló, ajuda al fet que el peu estiga equilibrat i aporta seguretat. El tancament per davall del turmell, que permet mobilitat alhora que garanteix la subjecció mitjançant el velcro, completa el calçat perfecte per al desenvolupament psicomotor del bebé en els seus primers mesos de vida.

El calçat tecnobaby està fabricat a partir de materials 100% naturals i vegans (lliures de crom i niquel), amb onmicro, una microfibra transpirable i impermeable antibacteriana, apte per a la rentada.

A més de vestir els peus dels xicotets, Conguitos compta amb peces en tendència com a samarretes de lluentons reversibles o esportius amb llum, inspirats en el món de fantasia dels xiquets, garantint un producte de moda amb les millors prestacions quant a qualitat.

En esta nova temporada tan diferent per a tots, Conguitos vol facilitar esta “Tornada a escola” amb màscares infantils amb dissenys en tendència. Cada compra de Col·legials Llavables a través de la seua ecommerce anirà acompanyada d’una màscara ergonòmica de doble teixit i costura frontal reforçada, llavable en aigua calenta i reutilitzable.

La signatura nacional de calçat aposta fermament per l’ampliació del seu mercat online tant nacional com internacional gràcies als avantatges de la digitalització del comerç. Conguitos també està disponible en El Corte Inglés, comerç per al qual suposen la marca més venuda de calçat infantil i amb la qual treballen des de fa més de 20 anys, tant en centres físics com en online.

Conguitos

Des de la seua fundació en 1990 de la mà del Grup Illice, Conguitos satisfà als més xicotets amb un calçat infantil d’alta qualitat i tecnologia.

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector del calçat infantil, Conguitos consolida la seua imatge de marca desenvolupant els col·legials llavables amb peces úniques, elaborades i confeccionades a Espanya amb materials de primera qualitat.

Durant estos anys, Conguitos ha desenvolupat Maduixes by Conguitos (línia més femenina), Osset by Conguitos (per a bebés), calçat Goflex (amb un sistema flexible i amb absorció d’impactes), Conguitos Basic, Conguitos Wash Em (pell llavable) i Tecnobaby by Conguitos. Esta última avalada per Inescope, centre tecnològic del calçat.

CatalanSpanish