fbpx
Dijous,13 Desembre, 2018

Puig: si les decisions sobre Ford són tècniques, Almussafes resistirà

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat aquest dimecres que espera que les decisions sobre el futur de Ford es prenguen "des del punt de vista tècnic", perquè en aqueix cas està "absolutament convençut que, si hi ha una factoria que resistirà el canvi, serà Ford Almussafes".

Arranca la Setmana del Comerç d’Alfafar

Del 10 al 15 de desembre, el comerç de proximitat serà el protagonista de tallers i jornades dedicats al emprendimiento, l'associacionisme i el networking.

València Activa obri la convocatòria dels “Premis València Emprén”

Esta XII edició establix un primer premi de 3.000 € i un segon premi de 2.000€ per a cadascuna de les quatre categories.

La multinacional Globo desembarca a Alfafar

L'arribada de Globo i altres 20 grans empreses han convertit la zona comercial d'Alfafar en un referent nacional del comerç.

El xicotet comerç d’Almussafes, protagonista d’una nova campanya promocional

L'Ajuntament impulsa un nou projecte de suport a les pimes de la localitat al costat de l'Associació d'Empresaris i Comerciants (AECAL)
Transformació Digital

La transformació digital de la major part de les empreses valencianes, un objectiu per...

EFE Fórum reuneix a personalitats rellevants de l'economia i l'empresa valenciana per a tractar els reptes i les necessitats de la digitalització.

Labora finançarà estratègies d’ocupació específiques adaptades a cada territori amb la col·laboració de les...

CEV, CCOO i UGT han destacat la importància del diàleg entre empreses, ajuntaments i empreses de cada territori per a pactar les accions d'ocupació
mesures

Proveïdores de Ford Almussafes presenten ajustos d’ocupació i altres mesures d’atur

Vuit indústries proveïdores de Ford han presentat mesures d'ajust com a conseqüència de l'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTE) que comença a aplicar Ford aquest divendres, que van des de regulacions d'ocupació a aturs tècnics per a dedicar hores a formació.

València Activa signa un conveni de col·laboració que arranca amb trenta contractacions

La firma s’ha adherit a la contractació de persones majors de 55 anys
acord

Acord entre Ford i UGT en les condicions del ERTE en la planta d’Almussafes

La direcció de Ford i el sindicat UGT han aconseguit un acord en les condicions de l'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTE) que s'aplicarà a tota la plantilla a partir d'aquest divendres, mentre que la resta de sindicats ha rebutjat la proposta.

Pin It on Pinterest