Les empreses valencianes s’interessen pel comerç electrónic

vace Internacional, l’Observatori de Marques Valencianes en l’Exterior i la Cambra Franco Espanyola han celebrat una jornada informativa centrada en l’oportunitat que suposa el comerç electrònic per a abordar el mercat francés.

En la jornada, que ha despertat l’interès de 82 empreses valencianes, s’ha oferit informació útil i pràctica sobre els avantatges que ofereix el comerç electrònic en un mercat estratègic per a les empreses valencianes com és el mercat francés, de la mà de dues empreses que estan operant en el mercat.

França s’ha situat, tradicionalment, entre els dos primers clients de les exportacions de la Comunitat Valenciana, juntament amb el mercat alemany. Segons les últimes dades d’exportació, relatius als primers set mesos de 2017, França adquireix el 12’2% de les exportacions totals de la Comunitat, amb un ascens en aquest període del 6’7%. Ressalta el fet que la Comunitat Valenciana ven a França en aquest període el mateix que a tota Amèrica i més que a Àsia o Àfrica.

Ivace Internacional ofereix a través d’aquestes jornades informació de valor afegit que permeta a les empreses millorar en les seues estratègies en l’exterior. En aquest cas, s’ha centrat en el comerç electrònic que guanya cada vegada més importància a l’hora de fer negocis i abordar els mercats a causa del comportament del consumidor, que recolza les seues decisions de compra amb eines digitals que aporten major informació sobre els productes o serveis que desitgen adquirir.

Per açò, aquest organisme desenvolupa un programa específic d’assessorament en Màrqueting Digital Internacional, centrat en l’ús d’Internet com a eina comercial mitjançant el disseny d’un pla de màrqueting digital.

CatalanSpanish