17:12 - sábado, 2 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

EMT reforçarà les línies la nit de Sant Joan

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giusepe Grezzi, ha demanat a les persones que s’aproparan a les platges este divendres, que ho facen amb temps i deixen els cotxes a casa. “El millor per a gaudir d’eixa nit és anar a prop de la mar passejant, en bici o en transport públic, per això és tan important l’esforç que es farà des de l’EMT”, ha destacat el regidor. En este sentit ha volgut agrair el treball que realitzaran els conductors i conductores per a que la festa puga discórrer amb normalitat.

El dispositiu especial de l’EMT començarà a les 18.00 hores del divendres 23 de juny i acabarà a les 8.00 del matí del dia següent. A banda de l’oferta continua de les sis línies (2, 20, 23, 25, 29 i 32), s’ampliarà l’horari de les línies 19, 31 i 95 fins a les 00.00 hores i s’augmentarà la freqüència de pas.

D’altra banda, el servici especial de platja al Perrellonet amb la línia L25 es prolongarà fins a les 8.00 del matí. De la mateixa forma, el dia 24 a partir de primera hora del matí EMT reforçarà el servici sentit Perellonet-València per a que totes les persones que s’han quedat a dormir als apartaments tinguen una tornada a casa més ràpida i efectiva.

Últimas noticias

Contenido relacionado