EMT RENOVA LA SEUA OFICINA D’ATENCIÓ AL CLIENT PER FACILITAR L’ACCESSIBILITAT

  • L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha traslladat la seua Oficina d’Atenció al Client (OAC) en Ciutat Vella per facilitar l’accessibilitat dels seus usuaris i usuàries. La nova oficina està ubicada al número 5 del carrer Mendoza, al costat de la plaça del Negret i tocant al carrer Cavallers, justament darrere d’on estava fins ara.

El president de l’entitat i regidor de Mobilitat Sostenible en l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha visitat les noves instal·lacions i ha destacat l’accessibilitat a les mateixes. “Amb estes obres donem resposta a una situació que ocasionava un greu problema a aquelles persones amb problemes de mobilitat que no podien accedir bé a les nostres instal·lacions. No entenem com en els més de 15 anys que portava oberta l’Oficina d’Atenció al Client a Ciutat Vella mai es va donar una solució”, ha afirmat.

Amb esta nova ubicació, totes les persones que vagen a fer qualsevol tràmit podran accedir a l’interior sense necessitat de baixar escales, com passava fins ara. A més, el nou espai és més acollidor i compta amb totes les comoditats d’un centre d’estes característiques: cadires per a l’espera, distribuïdor de torns, espais per a escriure i emplenar formularis, etc. També s’han millorat les condicions de treball de les persones responsables de l’atenció amb una bona il·luminació, sense els sorolls que hi havia abans i més espai per a desenvolupar les seues tasques tant d’atenció presencial com telefònica o mitjançant les xarxes socials.

El contracte d’interiorisme de la nova oficina es va fer amb càrrec als pressupostos d’inversions de l’any 2017 i va tindre un cost de 59.541 euros, després d’haver eixit a licitació pública.CatalanSpanish