25.9 C
Valencia

Les entitats esportives d’Alcoi ja poden reservar pistes d’entrenaments

El termini per a sol·licitar aquestes pistes ja està obert i finalitza el 19 de juliol.

- Publicitat -AVL

Un any més, la regidoria d’Esports posa a la disposició dels clubs, entitats o centres escolars els instal·lacions esportives municipals perquè realitzen els seus entrenaments al llarg de la temporada.

El termini per a sol·licitar aquestes pistes ja està obert i finalitza el 19 de juliol. Els horaris que queden lliures seran coberts amb les peticions rebudes fora de termini.


Per a la utilització d’estes instal·lacions esportives, serà també imprescindible estar en possessió del carnet d’abonat corresponent a la temporada esportiva en curs, o si fóra el cas abonar els preus públics estipulats en l’Ordenança General Reguladora en vigor.

Desde l’Ajuntament recorden que les persones que van estar abonades la passada temporada tindran enguany un 50% de descompte com a compensació pel temps que no van poder usar els instal·lacions a causa de la pandèmia de la Covid 19.


Una de les novetats per a la present temporada és que els vestuaris dels instal·lacions esportives estaran tancats al públic en general, havent de sol·licitar la clau a la consergeria, excepte en algunes instal·lacions, deixant a canvi un document oficial de la persona sol·licitant, i fent-és responsable l’equip dels danys que pogueren derivar-se de l’ús indegut d’estos.


Els instal·lacions esportives per a entrenaments durant la temporada esportiva es concediran per al període comprés entre l’1 de setembre de 2020 i el 18 de juny de 2021, a excepció dels instal·lacions de Caramanxel i els de la piscina municipal José Trenzano que acabaren amb l’obertura de la temporada de piscines. Del 21 de juny al 31 de juliol s’haurà de sol·licitar entrenament específic, i agost serà considerat pretemporada.


Calç ressaltar que aquelles entitats que tinguen concedit un horari d’entrenament per a la temporada esportiva i durant tres entrenaments no feren ús d’esta, sense justificació o comunicació expressa a la Direcció d’instal·laciones Esportives, perdran automàticament els drets d’ús d’esta instal·lació, passant així a la disposició de la Regidoria d’Esports. També calç assenyalar que els entitats esportives que en el seu horari d’utilització permeten que esportistes que no tinguen el carnet d’abonat en vigor, utilitzen estes instal·lacions, perdran els drets d’utilització.
El regidor d’Esports, Miquel Juan Reig, ha destacat que “treballem per a tindre els instal·*lacions en, ens hem hagut d’adaptar per la pandèmia de la Covid-19. Esperem que les competicions es puguen disputar amb la major normalitat possible, sempre complint amb tota la normativa vigent”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià