20.3 C
Valencia

Un encertant de la Loteria Primitiva guanya 79.448.758,55 euros a Tavernes Blanques

En el sorteig de la Loteria Primitiva corresponent al dijous 3 de gener un encertant de categoria especial (6 + Reint.) que ha validat el seu bitllet a Tavernes Blanques, a València, ha guanyat 79.448.758,55 euros.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En el sorteig de la Loteria Primitiva corresponent al dijous 3 de gener un encertant de categoria especial (6 + Reint.) que ha validat el seu bitllet a Tavernes Blanques, a València, ha guanyat 79.448.758,55 euros.

L’Administració número 1 de Tavernes Blanques, que ha repartit quasi 80 milions d’euros amb el sorteig de la Loteria Primitiva del dijous, creu que l’agraciat amb aquest premi pot ser un dels seus clients habituals, que són en la seua majoria “gent gran”.

Així ho ha manifestat una de les empleades de l’Administració, qui ha agregat que aquest despatx atén sobretot veïns d’aquesta població d’uns 9.000 habitants situada a sis quilòmetres de València i que no és un lloc amb “clients de pas”.

L’Administració rep aquest divendres “més gent de l’habitual” per a “mirar si tenen el premi”, però “de moment” no ha aparegut l’agraciat, segons ha dit Carolina Calabuig, una altra de les empleades del despatx.

- Publicitat -

Els clients més majors de l’Administració prefereixen comprovar en el propi despatx els seus bitllets que a través d’internet o dels mitjans de comunicació.

El premi de 79.448.758,55 euros de l’únic encertant de categoria especial de la Loteria Primitiva d’aquest dijous és el major premi que ha repartit en la seua història l’única administració de loteries de Tavernes Blanques.

- Publicitat -

Carolina Calabuig ha recordat que en 2018 van donar un segon premi de la Loteria Nacional de Sant Valentín i fa uns anys un primer premi de la loteria del dissabte i un segon del Euromilló, “però un tan gran com aquesta Primitiva, no”.

Ha explicat que des de primera hora han tingut “embolic” en l’Administració perquè “el sorteig del Xiquet està a prop i és molt important”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les altes de llits UCI a Castelló es resisteixen al descens de les xifres COVID

El gerent del Departament de Salut de Castelló espera que en un parell de setmanes es reflectisca a cures intensives les altes que ja estan donant en planta.

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.
- Advertisement -

: Valencià