Enric Morera, triat de nou president de Les Corts amb els 52 vots del Botànic

Enric Morera tornarà a presidir Les Corts en la X Legislatura després d'haver aconseguit 52 vots, els corresponents als partits del Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem) davant dels 37 en blanc, procedents de PP i Ciudadanos, i els 10 que ha collit José María Llanos, líder de Vox, que també s'ha postulat.

Enric Morera tornarà a presidir Les Corts en la X Legislatura després d’haver aconseguit 52 vots, els corresponents als partits del Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem) davant dels 37 en blanc, procedents de PP i Ciudadanos, i els 10 que ha collit José María Llanos, líder de Vox, que també s’ha postulat.

Així, al voltant de les 11.45 hores, Morera, que en aquesta sessió constitutiva del parlament ha ocupat el seu escó en l’última fila de la bancada de Compromís, ha sigut proclamat president.

Quan s’ha realitzat l’escrutini per part del president de la Mesa d’edat, Vicent Soler, Morera s’ha posat en peus davant els aplaudiments del costat esquerre de l’hemicicle. També han aplaudit alguns diputats del PP, i no ho han fet els de Vox i Cs.CatalanSpanish