Ibáñez: “estarem vigilant perquè no entorpisca el creixement del sector ceràmic”

Els populars lamenten que “les polítiques de Puig i Oltra només se centren a pujar impostos i crear taxes noves als teixits productius de Castelló”.

El diputat autonòmic per Castelló del Partit Popular, Rubén Ibáñez, ha destacat avui el “bascós espectacle” que Ximo Puig està donant entorn del nou ‘tasazo’, que vol imposar al sector ceràmic. “Una situació que ha provocat les crítiques del sector i que ha fet que Puig haja de recular i haja anunciat bonificacions davant el nou impost”.

El responsable autonòmic ha destacat que “des del PP estarem vigilant perquè aquest nou impost no entorpisca el creixement d’un sector fonamental per a la província de Castelló, la Comunitat i per a Espanya com és la ceràmica”. Per a Ibáñez “és insòlit que les úniques apostes del Consell de Puig i Oltra siga crear taxes i pujar impostos” de forma paral·lela “els augmente d’assessors i empreses públiques”. “És de vergonya que Puig aprove un dia per Llei, i en contra del PP, una taxa per a castigar a la ceràmica i l’endemà diga que la bonificarà”.

Ibáñez ha advertit que “el vell model d’esquerres de pujar impostos i gastar més del que s’ingressa és el que està aplicant el PSOE i Compromís a la Comunitat Valenciana” i ha exemplificat en la taxa al taulell, la taxa de residus que afecta xicotets i mitjos empresaris, la projectada taxa turística…

Per a Ibáñez “Puig i Oltra haurien de ser capaços de recolzar als sectors que creen ocupació, riquesa i oportunitats i en el cas del sector del taulellet són un exemple d’açò”. Ibáñez considera que “si haguera fet cas al PP, no faria falta imposar un nou ‘tasazo’” i ha convidat a Puig al fet que “en el primer ple que hi haja porte la taxa i les modificacions per a bonificar-la i es deixe de falses promeses” i ha assenyalat que “ningú es fia ja de Ximo Puig que per Llei aprova una taxa i després diu que no l’aplicarà”.

CatalanSpanish