Mort de Camila (El Campello): el seu agressor entra a la presó per homicidi

El jutge de guàrdia va decretar ahir el seu ingrés a la presó, sense possibilitat de fiança, per un delicte d'homicidi, encara que no es descarta que finalment se li impute per assassinat.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el magistrat de guàrdia del Jutjat d’Instrucció núm. 4 d’Alacant, va decretar ahir la presó preventiva i sense fiança de l’autor de la mort de Camila, la jove de 23 anys que va morir a les mans d’un veí de la localitat del Campello.


Després de ser detingut per la Policia Local el mateix divendres i lloc a disposició judicial per la Guàrdia Civil, que és qui s’ha fet càrrec de la investigació dels fets, l’agressor ha sigut enviat a la presó de Fontcalent sense possibilitat de fiança i a esperes del judici.

Amb les mesures preventives del COVID19 estarà entre 7 i 10 dies en el mòdul d’aïllament sanitari, a espera de la valoració inicial per a nous ingressos i l’informe forense que determinaran si acabarà a Villena o en la unitat de psiquiatria penitenciària d’Alacant.


Se li imputa un delicte d’homicidi, encara que, com és una causa oberta, no es descarta que finalment siga per assassinat, ja que l’agressor la va esperar a la porta de la seua casa, i quan Camila eixia a les 07.30h del matí per a anar a classe li va assestar tres punyalades per darrere, que li van provocar ferides tan greus que va morir poques hores després.


Segons la valoració inicial del seu estat mental, es remena que poguera haver patit un brot psicòtic que li va portar a matar a la jove Camila, colombiana de naixement i establida al Campello des de fa més de 20 anys, on feia la seua vida amb els seus pares i els seus dos fills xicotets.


De fet, era molt volguda en la localitat costanera, tant que el dissabte en el minut de silenci per la seua mort que va convocar l’Ajuntament, van assistir més de 1.000 persones.
Esta vesprada, serà la vetla de Camila, a les 17.30 en el Tanatori de la Santa Faç (Sant Joan d’Alacant).

Minut de silenci per Camila (Imatge de l’Ajuntament del Campello)
CatalanSpanish