Ixen a la venda les entrades per a la Tomatina de Bunyol, en una edició inspirada en Joc de trons

Des de l'organització han indicat que aquest esdeveniment congrega anualment uns 22.000 participants

Comencen a vendre’s les entrades per a la Tomatina de Bunyol, la “batalla pacífica més destacada del món” que enguany vé amb una edició inspirada en la sèrie Joc de trons.

Des de l’organització han indicat en un comunicat que aquest esdeveniment, que congrega anualment uns 22.000 participants, es va començar a celebrar fa 74 anys i que actualment atrau participants de tot el món.

La Tomatina d’aquest any vé protagonitzada per un cartell que recorda a la sèrie ‘Joc de trons’: el “Rei Tomaca, l’últim dimecres d’agost, concretament el dia 28, s’apodera dels carrers de Bunyol per a fer vibrar els bunyolencs i visitants en una batalla èpica”.

“Ja fa alguns anys que des de l’Ajuntament de Bunyol es van posar mesures per a limitar l’aforament i d’aquesta manera, garantir la seguretat dels participants, per aquest motiu per a accedir al recinte és necessari adquirir l’entrada a través del web”, ha recordat l’organització.

En l’actualitat existeixen diverses modalitats de tiquets, el senzill o els packs que gestiona l’Associació de Comerciants de Bunyol a través de la seua marca ‘Original Tomatina’, a més dels tours oficials impulsats per Festivals All Around, Ticketstomatina.com i la Falla Les Vendes.

Tots ells disponibles en el web del esdeveniment on a més hi ha informació de les directrius a seguir per a prendre part en l’esdeveniment, així com una àmplia explicació d’aquesta festa reconeguda a nivell internacional.

ValenciàEspañol