fbpx
10:03 am - Divendres, 24 Gener 2020
PublicitatSanta Pola

María Jiménez: “Jo estic treballant per 4 anys, no per dos (…) i la...

L'alcaldessa d'Orpesa assegura que el municipi té més ingressos dels que poden gastar. "Reclamaré una reunió amb qui corresponga perquè facen una repensada en la llei d'Estabilitat pressupostària, sobretot per als municipis que no tenim deutes!"

Héctor Redó (AFANIAS): “Hem de passar de l’acatament a la reivindicació del finançament”

El president d'Afanias explica el projecte pel qual anirà destinada la recaptació de Dolçainadal i conta com l'associació tracta de cobrir el 15% del pressupost de prop de 4 milions d'euros que no cobreix la Conselleria de Benestar Social.
Alcalde de vilamarxant

Héctor Troyano: “Vull convertir Vilamarxant en una ‘Smart City’ que destaque en modernitat”

Fem una entrevista al jove alcalde de Vilamarxant que amb 24 anys es dedica plenament al poble i n'está renovant la població.

Victor Fabregat: “Ja hi ha gent jove que s’està plantejant quedar-se i treballar a...

L'alcalde de Culla confia que l'entrada d'este municipi en el privilegiat llistat dels pobles més bonics d'Espanya repercutisque no únicament al turisme sinó en què empreses i particulars comencen a plantejar-se este privilegiat indret com a ubicació dels seus projectes i frenar així la despoblació.

“Anònimes és una metàfora d’una xacra social que esperem algun dia desapareixerà” Entrevista a...

Entrevistador: Amb què es trobarà la gent quan vaja a veure l'obra al MuVIM? Paula Santiago: Es trobarà un vitrall amb el rostre de deu...
Edgar Bresó

Edgar Bresó : “Ciudadanos….són uns incompetents (…), estos partits es fan amb titelles!”

Actualitat Valenciana recull les experiències d'este regidor d'Algemesí, que va presentar la seua dimissió dins del partit el passat octubre "per desavinences en la gestió del partit"... i per "l'autoritarisme absolut de líders que no tenen cap poder legítim".

Gustavo Mallol: “Hem de centrar-nos en la sostenibilitat, la indústria 4.0 i els nous usos...

En el 50 aniversari de L'institut de Tecnologia Ceràmica (ITC), l'actual director, parla del seu paper i el seu futur: "els interessos públics i privats han de confluir per a donar servei al sector ceràmic".

Elia Verdevío: “M’he trobat amb coses que hauré de canviar, però ens uneix voler...

L'alcaldessa valora els 100 dies de govern d'un municipi on s'han unit en un pacte consensuat PP, Mas Camarena-Torre en Conill i Ciudadanos

Rafael Climent: “Només les administracions es dediquen a legislar sense reflexionar”

Conscient que les grans urgències necessiten reflexions serenes, el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, es troba al centre d'una...

Samuel Falomir: ‘El Pacte de la Ceràmica és una eina útil per a la...

L'alcalde de L'Alcora, escollit nou president, confia que la formació i la sinergia entre municipis, administracions i empreses augmente l'ocupació al sector.

Alló més llegit

Pin It on Pinterest