13.1 C
Valencia

Epsar realitza proves en la depuradora de Bétera després de les obres d’ampliació

Les obres d'ampliació i modernització finalitzaran el mes vinent de novembre amb un total de 7,9 milions d'euros.

- Publicitat -AVL

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (Epsar), està realitzant les proves de funcionament de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Bétera, després de les obres d’ampliació i modernització.

El projecte, que va començar al febrer de 2018 i finalitzarà el mes vinent de novembre, ha comptat amb una inversió total de 7.904.499 euros, i està cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Les obres han consistit en l’ampliació i modernització de la Edar, mitjançant l’execució d’una nova línia de 3.475 metres cúbics diaris, aconseguint que actualment la planta puga tractar un cabal total de 5.800 m3/dia, augmentant així la capacitat de tractament.

A més, les millores permeten donar compliment al que es disposa en la directiva europea sobre el tractament de les aigües residuals urbanes, reduint també la petjada de carboni de la depuradora gràcies a, al costat d’altres mesures d’eficiència energètica, la implementació d’una instal·lació de generació d’energia solar per a autoproveïment.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El MUT! Castelló acomiada la cinquena edició amb els aforaments complets

Les obres de gran format i les apostes més íntimes han conviscut en una edició centrada a remarcar que la cultura és segura.

Educació inicia un programa als Centres d’Educació Especial per afavorir la inclusió educativa

L'objectiu és la millora de la resposta educativa a l'alumnat amb necessitats educatives específiques escolaritzat en centres ordinaris.

Castelló consciència en la protecció dels ecosistemes amb una solta de tortuga a la platja

Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Marítim Mundial

Turisme programa noves visites guiades i teatralitzades per als últims mesos de 2020

L'oferta d'activitats impulsades per a reconéixer Castelló es prolonga després d'un estiu en el qual ha dinamitzat la ciutat

Un accident de cotxe a Corbera deixa 3 ferits, dos d’ells menors

Les tres persones han sigut tralladades a l'Hospital de la Ribera i a la Fe de València.
- Advertisement -

: Valencià