La Generalitat es personarà en el cas Erial per a recuperar els diners robats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous que el Govern valencià es personarà en el cas Erial, on figura com investigat l'exministre Eduardo Zaplana, per a "recuperar" els diners "robats" suposadament per responsables de l'etapa de govern del PP.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous que el Govern valencià es personarà en el cas Erial, on figura com investigat l’exministre Eduardo Zaplana, per a “recuperar” els diners “robats” suposadament per responsables de l’etapa de govern del PP.

Puig ha fet aquest anunci durant la sessió de control en Les Corts, en la qual ha lamentat que les “rèpliques del terratrémol de la corrupció” dels governs del PP es continuen produint.

El cas Erial investiga el presumpte cobrament de comissions derivades de la concessió de les Inspeccions Tècniques de Vehicles (ITV) realitzades en 1997 durant la gestió de Zaplana al capdavant de la Generalitat, i del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana posat en marxa en 2003.

Publicitat