El ciclista almussafeny Eric Valiente renova amb Vib Sports per un any

El jove afronta la seua segona temporada completa com a ciclista professional, després del seu debut a l'octubre de 2017.

El somni d’Eric Valiente continua fent-se realitat. El jove ciclista almussafeny estén un any més el seu contracte professional amb el conjunt Vib Sports d’Orient Mitjà, equip amb seu a Bahrain. D’aquesta forma, l’esportista afrontarà la seua segona temporada completa com a ciclista professional, després del seu debut a l’octubre de 2017 en el Tour d’Iran.

L’any passat va competir a Unió dels Emirats Àrabs, Algeria, Espanya, Suècia, Turquia i la Xina, sumant 39 dies de competició en sis països de tres continents diferents. Ara, el bon rendiment demostrat durant tot el calendari li ha valgut aquesta anhelada renovació, en una etapa que compartirà amb dos marroquins, dos tunisians, un algerià i un espanyol.

En aquests moments, Valiente es troba entrenant per a afrontar la primera prova en la qual participarà aquest 2019, que serà al març a Turquia. Tal com ha explicat, aquesta temporada l’equip se centrarà, sobretot, en el calendari de l’UCI Àsia Tour, en el qual espera tornar a la Xina i Indonèsia.

Publicitat