Error inexplicable en les eleccions falleres

L'aspirant a fallera major va creure que havia sigut nomenada i va eixir d'avant l'estupor del jurat

55

Pareix de pel·lícula però és de veritat, ahir a la presentació de les candidates a la fallera major es va presentar una a qui no se la tornaria a veure. L’error va ocórrer quan el secretari general cridà a Marta “Tejedo” però al seu lloc va sortir “Tendero“, deixant al jurat estupefacte, ja que sabien que no era ella.

L’explicació que s’ha donat a l’error es una suma de factors desfavorables. Un dels culpables pareix ser la mala acústica del lloc on esperen les candidates, l’altre, els nervis del moment. Com la propia Marta (Tendero) explicaba “Sí: “ni jo ni ningú dels quals estàvem hem escoltat el meu cognom. Perquè en cap moment s’ha dit. Però és que no hem escoltat pràcticament res. Només Marta i alguna cosa que ja ni s’entenia. Totes m’han dit que isquera, que era jo”.

Encara tot, les seues companyes falleres van tindre un detall amb ella per tota la confusió i en acabar la gala van regalar-li un ram de flors. El regidor Pere Fuset va fer unes declaracions concloent que “Ha acceptat el seu propi error amb deportivitat”.