Es cancel·la el Mobile World Congress 2020 pel coronavirus

La GSMA cancel·la el Mobile World Congress d'enguany pel coronavirus i les anul·lacions d'empreses.

PublicitatAVL

La GSMA, organitzadora del Mobile World Congress (MWC), ha decidit cancel·lar l’edició d’este any del congrés pel brot internacional de coronavirus i després que una trentena d’empreses haja anunciat que no assistirien.

L’associació ha pres esta decisió després de la reunió d’este dimecres del seu comité, format per 26 empreses i operadors de la indústria mòbil, entre les quals es troben Telefónica, Orange, Vodafone, Deutsche Telekom, Telenor, Verizon, NTT Docomo, AT&T i Turkcell.

PublicitatRovira  

Entre les companyies que formen el comité de la GSMA, es troben Orange, Vodafone, Deutsche Telekom, NTT Docomo i AT&T, que són algunes de les empreses que havien anunciat que no assistiran al MWC pel coronavirus.

Este mateix dimecres hi ha hagut una altra reunió en la qual estaven les administracions implicades i s’ha decidit comparéixer en roda de premsa conjunta a les 10.30 hores del dijous en Fira de Barcelona, on s’anava a celebrar el MWC.

EDICIÓ 2020

El MWC d’enguany estava previst del dilluns 24 al dijous 27 de febrer a Barcelona i L’Hospitalet, en els recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona i La Farga de L’Hospitalet.

La GSMA preveia més de 110.000 assistents de 200 països –una mica més que el rècord de participació de fa un any–, i un impacte econòmic de 492 milions d’euros en la seua quinzena edició a Barcelona.

El saló tenia com a lema ‘Limitless intelligent connectivity’ (Connectivitat intel·ligent il·limitada) i preveia generar al voltant de 14.100 ocupacions temporals, a més de comptar inicialment amb la participació de 2.800 empreses.