08:03 - martes, 5 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La falla d’Albalat dels Sorells es cremarà dissabte

La falla dels Sorells, una de les dues comissions que es planten a Albalat dels Sorells roman en peus després de la defunció de Teresa Royo, una de les fundadores de la comissió, tia de l’actual fallera major infantil i exregidor de l’ajuntament de la localitat.

El president de la falla Dels Sorells ha destacat la gran vinculació de Teresa Royo a aquesta comissió (una de les dues del municipi de l’Horta Nord), ja que va ser una de les fundadores de la falla. A més, era germana del que fóra màxim dirigent de la falla fins a fa dos anys, José Manuel Royo, i era tia de l’actual fallera major infantil. Durant anys també va ser la mantenidora de les falleres majors en les seues presentacions. En el terreny polític, la morta va ser regidora durant el mandat 2011-2015 en la formació Per Albalat Units, partit independent que havia impulsat el exalcaldedel PP, Vicent Almenar.

Per aquest motiu la comissió va decidir ajornar la cremà una setmana després de realitzar una consulta al consistori que va decidir donar la seua aprovació després de parlar amb Policia Local i Bombers. La rematada central de la falla gran romandrà en el carrer mentre que els ninots i la falla infantil al complet es guardaran en el casal fins al dissabte, moment en el qual es procedirà a cremar les dues últimes falles de l’Horta.

Immediatament, la Falla es va posar en contacte amb l’Ajuntament i amb els Bombers per a proposar-los ajornar la cremà fins a dissabte que ve, dia 24 de març, en senyal de duel, i ningú va posar objecció alguna.

Últimas noticias

Contenido relacionado