La campanya ‘És el teu Torn’ finalitza després de 50 dies de sortejos

Un total de 50 premis de 200 euros repartits pels comerços de la ciutat de Borriana.

El 8 de juny, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriana va posar en marxa la campanya promocional ‘És el teu Torn’. La iniciativa ha tingut un cost de 10.000 euros i ha estat finançada per l’Ajuntament, que ha treballat conjuntament amb la Federació de Comerç de Borriana.

La regidora de Comerç, Sara Molina, ha donat per acabada avui, 21 d’agost, la campanya comercial després de 50 dies de sortejos, en què s’han repartit un total de 50 premis de 200 euros, en sortejos setmanals entre les persones que han comprat en comerços adherits, amb l’objectiu d’incentivar i promoure el comerç local, ja que constitueix un important motor econòmic per a la ciutat.

Tal com va dir l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, “el comerç local ha reobert les portes després del tancament ocasionat per la pandèmia de la Covid-19, per oferir-nos la seua qualitat, experiència i proximitat”, per a la qual cosa s’ha comptat amb tots els establiments de la ciutat, que en sumen més de 500.

Sara Molina apuntava: “Aquesta campanya ha estat tot un èxit per a la nostra ciutat. Hem aconseguit donar suport al comerç local que ha viscut de molt a prop els danys que ha ocasionat la Covid-19, i hem servit com a exemple per a altres localitats que han realitzat campanyes molt semblants a ‘És el teu Torn’, com és el cas de Castelló, Nules i Vinaròs “

Després dels resultats positius obtinguts amb aquesta iniciativa, la regidora ha volgut motivar la ciutadania “després d’aquests grans resultats. Creiem que aquest tipus de campanyes poden ser molt beneficioses a nivell local i econòmic per a Borriana, per això, ja estem pensant en nous projectes que tinguen tanta notorietat com aquest i que suposen un benefici per a compradors i venedors”.

Borriana es mou

Amb la finalitat d’ajudar a tots els comerços de Borriana, la Cambra de Comerç ha llançat una aplicació mòbil amb el nom borrianaesmou, que integra tot el teixit comercial de la ciutat.

L’app forma part del Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista de Borriana, emmarcat en el conveni de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Castelló i dins dels projectes i iniciatives conjunts que desenvolupa l’Antena cameral de Borriana, tant a nivell d’ocupació i formació com per a la promoció i el creixement del teixit empresarial de la ciutat.

L’aplicació borrianaesmou, totalment gratuïta, tant per a les botigues com per a la ciutadania, ja està en marxa i permet, entre altres qüestions gestionar comandes i pagaments que, si es vol, es podran fer ja a través de la plataforma, fins i tot promocions. A més, per cada compra en comerços locals, l’app permetrà acumular punts que després seran canviables en negocis de Borriana afegint així un nou atractiu amb el qual es pretén la fidelització de la clientela.

Per a descarregar l’aplicació, només s’haurà d’accedir a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camaracastellon.burriana&hl=es

CatalàEspañol