14.1 C
Valencia

Es preocupen suficient els pares per l’accés a la xarxa dels seus fills?

Internet ha fet que la infància actual puga conèixer realitats allunyades a la seva casa, el seu barri i la seva ciutat amb molt poc esforç.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Mai una generació com la dels xiquets i xiquetes actuals havia tingut major quantitat d’informació al seu abast. Internet ha fet que la infància actual puga conèixer realitats allunyades a la seva casa, el seu barri i la seva ciutat amb molt poc esforç.

Això que a priori és un avantatge per a esta generació, també pot convertir-se en un problema per culpa de les amenaces que poblen el ciberespai en forma de continguts inadequats per a edats primerenques. És per això que es fa indispensable la col·laboració dels pares en el control dels continguts que els xiquets veuen.

En un recent estudi realitzat per la companyia de ciberseguretat, Kaspersky, s’ha pogut determinar que els progenitors estan més preocupats per l’activitat que els seus fills duen a terme en internet del que caldria imaginar en un primer moment.

La recerca revela que el 58% dels pares i mares diuen ser conscients dels riscos que hi ha en internet per als menors. Al mateix temps, aquests pares controlen tant els continguts que els seus fills veuen com el temps que passen en la xarxa. D’esta manera el 45% consulta de manera manual els llocs web que els nens consulten i el 61% estableix una limitació del temps que els seus fills poden passar en la xarxa.

- Publicitat -

Amb tot les xifres oposades també revelen certa despreocupació. El 54% dels pares de menors de 7 i 12 anys confien en els seus fills i en la seva capacitat de destriar el que és bo o nociu per a ells. El 37% creu que no hi ha necessitat de control parental i el 70% afirma que els seus fills naveguen de manera segura quan ells no estan davant.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La prestació del servei d’ITV a la Comunitat serà de gestió directa per millorar la seua eficiència, qualitat i competitivitat

S'ampliarà la xarxa d'estacions perquè el 90% de la població puga passar la ITV amb un temps de desplaçament inferior a 30 minuts.

Sanitat inicia les obres del nou espai sanitari Roís de Corella de Gandia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat este dimecres les obres del nou Espai Sanitari Roís de Corella, a Gandia.

Anuncien el primer cas de reinfecció per coronavirus a Espanya

També han identificat, per primera vegada, com una reinfectada provoca contagis en el seu entorn.

G.Fullana: “El PP odia la llengua valenciana i es passa pel folre la llei lingüística”

En el ple de la Diputació d'Alacant de hui, s'ha generat un acalorat debat pel valencià, on el diputat de Compromís assegura que els populars volen eliminar el valencià de l'educació.

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.
- Advertisement -

: Valencià