jueves, 28 marzo 2024

El Playas empata davant el CD Santa Rosa (2-2)

Les albinegres que van arribar a la trobada sumant fins a set baixes, van acabar arrancant un punt en una trobada de vital importància per als objectius de les castellonenques.

Les castellonenques començaven la trobada prenent la iniciativa en atac, Jessica tindria gens més arrancar la trobada la primera ocasió, però la pilota pegaria al lateral de la xarxa. Lidia era a punt d’avançar a les castellonenques en la segona ocasió i en el minut cinc Brega, aquesta vegada sí, avançaria a les castellonenques rebent la pilota en profunditat i retallant a la portera en la seua eixida per a enviar la pilota a la xarxa, col·locant el 0-1 en el marcador.

El conjunt alcoià aniria a més, però les castellonenques estaven ben en defensa. Abans que arribara l’empat, brega tornava ampliava l’avantatge per a Playas CD Castelló de cap després d’un servei de banda en el qual anticipava l’acció a la portera alcoiana. Amb el 0-2 en el marcador, les alcoianes estrenyien però no aconseguien superar la defensa castellonenca i Patri estava superba en la porteria.

Jessica tindria ocasió per a materialitzar el 0-3 però sense fortuna, i a 15 segons del descans, Marta retallava distàncies en el marcador, col·locant l’1-2 amb el qual s’arribava al descans.

En la segona part dominaria més el conjunt alcoià ja que cercaven voltejar el marcador, i a les castellonenques els començava a fer mossa el cansament. El CD Santa Rosa ho intentava i intentava però es trobava una vegada i una altra amb Patri que salvava a les seues.

El conjunt alcoià augmentava la pressió, arribant a jugar al límit en més d’una jugada; en el minut 25 es trobaria amb el pal, Patri salvaria l’empat en una jugada on el CD Santa rosa va poder aconseguir l’empat fins a en tres ocasions diferents. Finalment arribaria l’empat en el minut 31 de trobada, obra d’Aitana, en una jugada on la capitana del CD Santa Rosa aprofitava els espais per a creuar la pilota i col·locar-ho on no va arribar el peu de Patri, establint el 2-2 en el marcador.

El CD Santa Rosa va continuar el seu setge fins al final sense aconseguir completar la remuntada, davant un Playas CD Castelló que va aguantar fins al final i que en els últims trams de trobada va disposar d’alguna recuperació per a eixir a la contra, però el desgast físic impedia qualsevol acció d’atac castellonenc que poguera implicar perill.

Finalment conclouria la trobada amb repartiment de punts entre tots dos equips amb un marcador amb taules a dos punts.