L’Alhama CF va aprofitar els errors d’un poc ofensiu SPA Alacant derrotant-lo en els seus dominis murcians

Les alacantines es distancien dels sis primer lloc de segona divisió femenina del grup sèptim i l'Elx CF Femení va empatar a dos amb el Llevant

522
"/>
A més de donar a conèixer la Setmana Santa alcorina, a través de la recreació de la “Rompida de l'Hora”, l'Ajuntament aposta per la promoció gastronòmica amb la realització d'un “xou-cooking” de la tapa de caragols a càrrec de Cafè Pariu

L’equip murcià de l’Alhama CF va dominar el segon període davant un SPA Alacant que no va poder aconseguir el partit, malgrat posar-li totes les ganes. L’Alhama CF només ha perdut un partit i va anar contra el líder en la primera jornada, no obstant això, el SPA Alacant ha començat el mes d’octubre sense obtenir cap victòria. Les alacantines van arribar al complicat camp murcià de l’Alhama, en la primera part el marcador no es va moure, prevalent una lluita de dos iguals, amb poques ocasions de gol i cap creació de joc.

En el segon temps les locals van estrényer i va fer canviar tot l’esquema de les grogues, que segueixen sense trobar una línia de joc ofensiu que els permeta crear ocasions de perill. Els errors de perdudes de pilota i en defensa de les alacantines van tenir les seues conseqüències. El primer gol en el marcador va ser per a les murcianes en el minut cinquanta-set, que van aprofitar una perduda de pilota a l’àrea de les alacantines, que li va permetre a una jugadora murciana plantar-se sola enfront de la porteria manant la pilota al pal de la porteria i el rebot li va caure a Marina que no va dubtar a manar la pilota a la xarxa.

La passivitat de la defensa alacantina no va aconseguir parar a Violeta que enviava la pilota al fons de la porteria en el minut setanta de la segona part complicant el partit a les grogues. Les visitants van despertar i van començar aproximar-se als voltants de l’equip collverd, però es van trobar a un conjunt ben posicionat. Faltant cinc minuts perquè acabés la trobada Sonia va deixar el resultat final del 2 a 1 i un sabor amarg de no haver puntuat.

Alhama Actualitat Valenciana
SPA Alacant

Els àrbitres van expulsar als entrenadors de tots dos equips i van treure groga per part del SPA Alacant a Sara Micó, a Raquel Simarro àlies Win, a Ana Pastor i per part de l’Alhama CF a Tamara i Sheila. La pròxima trobada que les grogues afrontaran serà el diumenge a les 17 hores en l’estadi alacantí de la Divina Pastora contra l’equip del UD Aldaia. L’equip il·licità de l’Elx CF en aquesta sisena jornada va empatar a dues amb el Llevant Femení B i per a la trobada següent es mesurarà amb el Ciutat de Múrcia que encara no ha guanyat cap partit.

Alineacions:
ALHAMA CF: Mireya, Tamara, Judith, Àfrica, Anae (Sheila), Jessica, Erika, Marina (Paula), Andrea (Marta), Carmen, Helena.

SPA ALACANT: Laura, Vanessa (Llanitos), Paula Diaz, Yébana (Ana Pastor), Sara Micó, Sonia, Sara Rubio (Pomer), Lorena (Elisa), Pepa, Asun, Lirios.

Àrbitres: Campoy Candela, assistit per Martínez Navarro i Hernández Martínez.