miércoles, 24 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’UJI manté el suport als emprenedors durant la Covid-19

Esta mesura permetrà que els 11 projectes participants puguen continuar treballant en la transformació de la seua idea cap a un projecte emprenedor d'impacte social, tecnològic i/o mediambiental i a la vegada optar a les ajudes de 10.000 euros que aconseguiran els projectes finalistes.

A les mesures que ja ha pres la Universitat Jaume I de Castelló durant la crisi de la covid-19 dins de la campanya #SomUJIaCasa se suma ara l’adaptació de les sessions del programa d’emprenedoria social al format on line per a continuar donant suport als emprenedors de la comunitat universitària.

Així el programa d’emprenedoria social de la Universitat Jaume I de Castelló, UJI Emprèn OnSocial, segueix en actiu complint alhora les restriccions corresponents pel que fa a les formacions presencials amb relació a la pandèmia del coronavirus i s’adapta per no interrompre la tasca que esta realitzant fins ara.

Els organitzadors del programa, promogut conjuntament pels vicerectorats d’Investigació i Transferència i d’Estudiantat i Compromís Social, concretament a través de la Càtedra INCREA d’Innovació, Creativitat i Aprenentatge i de la Fundació General de la Universitat Jaume I, entitat gestora d’Espaitec, a tenor de la situació actual, han considerat la necessitat de continuar amb el desenvolupament del programa perquè els 11 projectes participants puguen continuar treballant en la transformació de la seua idea cap a un projecte emprenedor d’impacte social, tecnològic i/o mediambiental.

Les sessions de formació planificades per als mesos d’abril i maig mantenen les seues dates, però tant el pla formatiu com el de mentoritzación, liderat per SECOT Castelló, s’adapten a la realitat de la nova situació. L’organització del programa ha adaptat, al costat dels docents, la dinàmica de les activitats didàctiques al nou format en línia.

En les pròximes setmanes, l’alumnat d’UJI Emprèn OnSocial continuarà desenvolupant des de casa el seu projecte emprenedor, treballant en profunditat temes relacionats amb l’elaboració d’un pla econòmic financer, els Living Labs com a espais de cocreació, el finançament per a l’emprenedoria social, les formes jurídiques més encertades per a emprendre, els tràmits de creació d’una empresa o com fer una bona presentació corporativa enfront d’inversors.

A principis del mes de juliol està prevista la presentació final, que donarà pas a la selecció dels projectes finalistes que, per a la seua materialització en empreses d’impacte social, optaran a dues ajudes, de 10.000 euros cadascuna, de Banco Santander, a través de Santander Universidades. El programa compta també amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Últimas noticias

Contenido relacionado