viernes, 29 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Victoria 5-2 davant el Pallejà CFS que aferma a l’equip castellonenc en la tercera posició de la taula.

Malgrat tot, començava molt fred l’equip local i així les primeres ocasions van ser foranes però la bona actuació de Falcón va impedir que Pallejà s’avançara en els primers compassos. A poc a poc es va igualar la trobada i just en aqueix moment, en una sèrie de rebutges dins de l’àrea, la pilota li va caure franc a Guille Ferrándiz que, a porta buida, pujava el 0-1 al marcador en el minut 14. Va reaccionar bé l’equip local i així, David va robar la pilota en mitja pista i va cedir al seu germà Santi que, en el segon pal, va pujar l’empat a l’electrònic en el minut 15. Dos minuts després, mateixos protagonistes, David va llançar en llarg i Santi es va anticipar de cap al fique visitant, establint el 2-1 amb el qual s’arribaria al descans.

Van eixir molt més endollats els de la Plana en la segona meitat, estrenyent molt més a dalt i posant un fort ritme de pilota. Així, en el minut 23 Héctor va desbordar per banda esquerra i va soltar una esquerra que es va colar creuat en la meta barcelonina, significant el 3-1. Van seguir amb aquest fort ritme els platgers i en el minut 28 Guille finalitzava de forma magistral una jugada col·lectiva, pujant el quart gol al caseller local. A partir d’ací els de Pallejà van pujar línies per a intentar retalles distàncies i al no aconseguir-ho, el seu entrenador Víctor Medina, va decidir traure porter-jugador mancant 6’55 per a la finalització. Amb prou faenes van inquietar a Falcón els barcelonins i en una contra portada per David, va assistir a Juan perquè, en el minut 38, pujara el cinquè al caseller local. En l’últim minut, Josep Coca va aconseguir retallar distàncies després d’una esquerra que es va colar pel primer pal de la porteria defensada per Falcón, establint així el 5-2 final.

Dissabte que ve, nou desplaçament per als platgers, aquesta vegada a Esplugues de Llobregat per a disputar la jornada 20 contra la Penya Esplugues en el pavelló CEM Les Moreres a les 19’30 hores.