20.2 C
Valencia

‘Escala a Castelló’ atraca a París per convèncer del seu encant turístic

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presentat este dimecres al Senat francés el festival mariner Escala a Castelló davant un nodrit grup de la premsa parisenca. Marco ha acudit a la capital francesa per a presentar la nova edició d’Escala a Castelló després d’haver sigut convidada pels organitzadors de ‘Escale à Sigues-te’, el festival mariner germà, així com dels responsables de l’administració regional d’Occitània, responsables de la Unesco a França i del cos diplomàtic holandés.

L’alcaldessa ha agraït l’oportunitat de donar a conéixer al Senat de París “el més important esdeveniment turístic” de la capital de la Plana i ha destacat que actes com este reforcen i consoliden la projecció internacional d’Escala a Castelló després de dues reeixides edicions celebrades i amb vista a la tercera, en la qual hi haurà rècord de vaixells participants.

“Hui estem consolidant l’aliança estratègica entre dues ciutats que tenen un mateix horitzó: convertir Escale à Sigues-te-Escala a Castelló en el festival mariner més important d’Europa”, ha indicat Marco. En este sentit, l’alcaldessa ha recalcat: “Sète i Castelló estem treballant junts i creiem que l’èxit serà una realitat”. “Escala a Castelló és la gran aposta pel turisme de qualitat a la nostra ciutat i aquesta col·laboració amb Sigues-te ens permet fer cada vegada més gran aquesta cita i apuntalar-la com un gran esdeveniment mariner turístic europeu”, ha apuntat.

L’alcaldessa junt les autoritats franceses

Marco ha intervingut en una roda de premsa celebrada al Senat francés al costat del responsable de la Comissió Nacioinal francesa de Cooperació amb la Unesco, Jérome Fromageau; a l’alcalde de Sète, Françoise Commeinhes; la senadora Marie-Thérèse Bruguière; el delegat regional d’Occitània, André Lubrano; i el director de Escale à Sète, Wolfgang Idiri.

L’alcaldessa de Castelló ha explicat que Escala a Castelló és un “esdeveniment absolutament excepcional”, pel qual han passat ja 150.000 visitants en les dues edicions passades i que comptarà amb la participació de l’Associació Espanyola de Vaixells Clàssics, un col·lectiu que fomenta la cultura nàutica tradicional, la conservació, la restauració, la reconstrucció i la navegació dels vaixells clàssics. Escala a Castelló se celebrarà des del 16 al 20 d’abril de 2020.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià