20.5 C
Valencia

‘Escala a Castelló’ queda ajornat pel coronavirus

L'Ajuntament té la intenció de celebrar l'esdeveniment enguany, quan la situació sanitària ho permeta i no supose cap risc.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló comunica que la tercera edició d’Escala a Castelló, prevista del 16 al 20 d’abril, queda ajornada davant la situació d’emergència sanitària internacional generada pel coronavirus i després de les instruccions sanitàries en matèria de festes, que també han obligat a ajornar l’organització de Escale à Sète, que s’havia de celebrar del 7 al 13 d’abril. La intenció del consistori de Castelló és que l’esdeveniment turístic que reuneix vaixells històrics de diversos països es puga realitzar en altres dates al llarg d’enguany, sempre que la situació sanitària ho permeta i el seu desenvolupament no supose cap risc per a la salut pública.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià