La proposta de l’Escalante ‘mapeja’ els espectadors amb un aventurer muntatge audiovisual

La interacció dels actors amb les pantalles i la proposta del viatge "d'Anna i la Màquina del temps" han fet "al·lucinar" ja a més de 4.000 xiquets i xiquetes

Manuel Valls, dramaturg, actor, pare i un dels principals responsables d’Anna i la Màquina del temps, la proposta escènica que ja han vist més de 4200 escolars al teatre Escalante de València i que ha captivat el públic adult amb un viatge a través de l’univers que ofereixen les tecnologies, proposa una visita al món de la fantasia per este cap de setmana.

Després que l’últim diumenge el públic li donara una bona acollida a les funcions d’esta obra, de la que prèviament van gaudir l’alumnat de desenes d’escoles, el dramaturg reconeix que està funcionant molt bé i “no només amb els xiquets”.

Rovira  

De fet, un dels majors atractius és el muntatge audiovisual. “Els xiquets estan acostumats a pantalles, a interaccions, i amb el mapingi la interacció dels actors amb les pantalles i el muntatge, els menuts al·lucinen perquè és com una barreja entre teatre i cinema, amb les pantalles, els efectes….i això funciona molt bé”, explica l’autor de l’obra.

Valls conta que també als pares els agrada: per mi este espectacle em torna un poc als anys 90 i als 80 perquè té eixe humor de pel·lícules com els Gunnies, d’eixes aventures, etc. i a més la gent tampoc està acostumada a tindre este tipus d’espectacle, un espectacle, cal dir en què els actors han millorat molt el text original que vaig escriure”.

Pel que fa a les entrades per este últim cap de setmana del 19 i 20 d’octubre cal recordar que es poden adquirir a través de la web o en taquilla.

PublicitatJuega Limpio Orihuela