Escape Room a la Biblioteca d’Almussafes

L'Enigma Literari arriba a la Biblioteca Pública el pròxim dimecres 16 d'octubre.

Publicitat

El pròxim dimecres 16 d’octubre, a les 17 hores, està programat un Escape Room, Enigma Cultural, a la Biblioteca Pública d’Almussafes.

Una original iniciativa, convocada des de la Regidoria de Cultura, destinada a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys, i que té places limitades. Les inscripcions van començar el passat 16 de setembre amb un gran acolliment. Rebombori Cultural és el grup encarregat de realitzar el taller i dirigir a totes les persones participants en cadascun dels enigmes plantejats.

PublicitatRovira  

L’Ajuntament d’Almussafes ha programat un Escape Room a la Biblioteca Municipal per al pròxim 16 d’octubre a les 17 hores. El taller, un autèntic Enigma Literari, està dirigit a públic infantil i juvenil, entre els 9 i els 12 anys. La zona Infantil-Juvenil, situada en la planta baixa de la Biblioteca, és el lloc triat per a la realització de l’activitat.

El grup Rebombori Cultural amenitzarà i dirigirà a totes les persones participants, a més d’ajudar-les en la resolució de tots els misteris plantejats. Durant la vesprada, es convertiran en exploradors interactius d’enigmes literaris que es plantejaran a través dels codis QR. Per a poder resoldre’ls necessitaran de l’ajuda dels llibres, a través dels quals, els joves podran conèixer noves lectures i autors contemporanis de la nostra llengua.

Les inscripcions estan obertes des del passat 16 de setembre i han tingut un gran acolliment fins al moment, donat que de les 30 places oferides, ja s’han cobert un total de 13.

L’activitat forma part de l’oferta cultural programada per l’Ajuntament d’Almussafes com a propostes que ajuden a fomentar la lectura en valencià entre la població jove, unint la diversió i l’aprenentatge.

L’Associació d’Alumnes de l’Escola d’Adults es promociona en el centre

D’altra banda, el curs escolar va començar a mitjan mes de setembre en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) d’Almussafes i amb ell es va reactivar també l’Associació d’Alumnes de l’escola, agrupació presidida actualment per Pilar García que facilita l’estada al centre de les persones inscrites en les diferents matèries impartides per aquest servei públic impulsat per l’Ajuntament.

Des de fa unes setmanes, l’entitat està duent a terme la inscripció de nous socis i sòcies i, segons els seus registres, ja compten amb més de 230 components. Les persones interessades a formar part de la mateixa i acollir-se als nombrosos avantatges que proporciona tan sols han d’acudir a la recepció del centre educatiu en horari de vesprada i informar-se del procediment.

Al llarg del curs, l’associació organitza diferents activitats, entre les quals destaquen dues excursions culturals, els sopars de Nadal i final de curs, el repartiment dels llibres i la col·laboració en la Setmana Cultural. La junta directiva recorda que els socis i sòcies disposen de descomptes en moltes de les propostes.

PublicitatJuega Limpio Orihuela