Esclarits 11 delictes de robatori amb força en empreses de L’Horta Nord

En el marc del Pla contra els robatoris en comerços, des del passat mes de febrer, la Guàrdia Civil de Massamagrell anaven investigant robatoris produïts en empreses de polígons industrials de L’Horta Nord.

Per això, es va iniciar l’operació “TANTE”, per part de components de la Guàrdia Civil de Massamagrell, a fi de poder identificar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’estos fets.
Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que presumptament es tractava d’un grup organitzat dedicat al robatori amb força en empreses sostraient maquinària industrial.
Fase d’explotació.

La fase d’explotació d’aquest operatiu culminà amb la detenció de tres homes d’edats compreses entre els 21 i 27 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i pertinença a grup criminal.

La Guàrdia Civil va aconseguir recuperar d’un centre de reciclatge una màquina embotidora, amb una valoració d’uns 5.500 euros, la qual va ser reconeguda pel seu legítim propietari i es va procedir a la devolució i lliurament al mateix.

Gràcies a les labors de recerca dels agents s’ha pogut esclarir 11 robatoris comesos en empreses de les localitats d’Albuixec, Massamagrell, Massalfassar, Emperador i Rafelbunyol.
El valor del sostret ascendeix a més d’1.000.000 euros.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Massamagrell.

Publicitat