Esclarits quatre robatoris amb força i vuit furts recuperant gran quantitat d’objectes

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han esclarit quatre robatoris amb força i vuit furts, després de la detenció de Policia Local d’un home de 27 anys, d’origen georgià. Els agents li van intervenir gran quantitat de joies, telèfons mòbils, tablets, ulleres, rellotges, dècims i participacions de loteria i van esbrinar que alguns d’aquests procedien d’un robatori amb força.

Les recerques es van iniciar en detenir Policia Local en el districte de Marítim a un home amb diversos telèfons mòbils i ordinadors portàtils, dels quals no podia acreditar la seua procedència, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions van esbrinar que alguns provenien d’un robatori amb força en un local conegut de València.

PublicitatRovira  

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar que l’ara detingut també estava implicat a més en un robatori amb força en un domicili del districte de Patraix, en dos robatoris en interior de vehicle, així com en vuit furts en diversos mitjans de transport de València.

Els agents van recuperar una gran quantitat d’objectes sostrets com a joies, carteres, tablets, telèfons mòbils, dècims de loteria i participacions, considerant-ho com a presumpte autor de quatre robatoris amb força i vuit furts.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.