Una escola demana abrigar els fills per falta de calefacció

La direcció del centre ha enviat una circular comunicant que el centre manca de calefacció i demanant que abriguen als seus fills.

PublicitatAVL

La direcció del centre del CEIP Verge del Rosari de Massamagrell ha enviat una circular als pares i mares dels escolars comunicant que el centre manca de calefacció des del passat 21 de Gener i demanant que abriguen als seus fills.

Des del Grup Popular s’ha preguntat als responsables de l’Ajuntament de Massamagrell per esta situació que suposa una gran problemàtica per als escolars d’este centre.

PublicitatRovira  

La resposta dels socialistes ha sigut que per problemes de filtracions d’aigua per goteres, a causa de la pluja d’estos dies, s’havia desbaratat el quadre electrònic i no funcionava correctament, a més, no poden arreglar-lo fins que no se solucione la filtració.

Des del Grup Popular han proposat solucions alternatives com comprar estufes, però segons els responsables socialistes no és possible perquè els pressupostos no estan aprovats.

A més, han recordat que el centre no rebrà la subvenció de 180.000 € per a millorar el seu aïllament tèrmic i renovar la instal·lació elèctrica, perquè l’Ajuntament socialista i de Compromís de la legislatura passada la van perdre després de tres pròrrogues per a fer les obres.