L’Escola d’Estiu de la Ciutat dels Arts i les Ciències inclourà una visita especial

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta un complet programa per a l’Escola d’Estiu amb activitats entorn de la ciència i l’exploració espacial. Enguany, a més de conéixer i experimentar en les instal·lacions de l’Hemisfèric, l’Umbracle, el Museu de les Ciències i l’Oceanogràfic, l’Escola d’Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències inclou una visita especial a ‘Harry Potter. The exhibition’, ubicada en el Museu.

El primer torn de l’escola serà la setmana del 24 al 28 de juny de 2019, el segon torn de l’1 al 5 de juliol de 2019 i un tercer torn del 8 al 12 de juliol de 2019. Per a més informació es pot consultar la web www.cac.es/escoladestiu.

Al llarg de la setmana, els xiquets i xiquetes realitzaran tallers científics i gimcanes per les diferents exposicions del Museu, descobriran música i videojocs de temàtica espacial amb Berklee College of Music i en l’Hemisfèric podran participar en observacions astronòmiques i planetaris en directe. Les activitats en els llacs i visites a les aquaris de l’Oceanogràfic, on passaran una nit amb l’activitat ‘Dormir amb taurons’, conformen una escola d’estiu única que enguany es distingix amb la visita programada a l’exposició de ‘Harry Potter’.

Publicitat