21.600 alumnes no aniràn demà a l’escola per l’onada de fred

S'han suspés les classes d’Infantil, Primària, Educació Especial, Batxillerat i FP a 27 municipis de la Comunitat Valenciana.

Demà dilluns 11 de gener, 27 ajuntaments han decretat la suspensió de les classes a tots els centres educatius del seu municipi a conseqüència de l’onada de fred, el què afectarà a uns 21.600 alumnes d’Infantil, Primària, Educació Especial, Batxillerat i FP.

Són 3 municipis de les comarques d’Alacant (5.400 alumnes), 12 de les de Castelló (1.600 alumnes) i 12 de les de València (14.600 alumnes).

A la província d’Alacant, la menys afectada per la borrasca, tancaran les localitats d’Agost, Ibi i Monforte del Cid. Uns 5.400 alumnes sense classe.

A Castelló són 12 els municipi que tanquen les seues escoles: Castellfort, Cinctorres, Forcall, la Mata de Morella, Morella, Olocau del Rei, la Pobla de Benifassà, el Portell de Morella, Sierra Engarcerán, la Vall d’Alba, Vilafranca i Vistabella. Uns 1.600 alumnes.

A la província de València són els municipis d’Ademuz, Algemesí, Almussafes, Benifaió, Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Chera, Fuenterrobles, Requena, Sollana, Utiel i Venta del Moro. Uns 14.600 alumnes.

Recomanem que la ciutadania s’informe directament als canals oficials dels seus ajuntaments en els municipis més afectats per l’onada de fred.

CatalanSpanish