martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Escolars de Llíria se sumen a la celebració del Dia de l’Arbre

Els estudiants de tercer d’ESO del col·legi La Unió Musical de Llíria han plantat este matí, en el terme de la Canyada Parda, un centenar d’arbres autòctons per a celebrar el Dia de l’Arbre. Esta activitat se suma als tallers de conscienciació mediambiental que van tindre lloc el passat 31 de gener i en els que l’IES Laurona, els centres residencials Savia de Llíria i l’associació Ames de Casa Tyrius, amb la col·laboració del Consorci edetà, van plantar arbres en el Parc de Sant Vicent.

Després d’una breu explicació de la metodologia d’actuació, els alumnes han plantat pins i carrasques, ambdós arbres autòctons del clima valencià, en la zona preparada per les brigades de Camins i Jardins de l’Ajuntament de Llíria.

L’alcalde, Manolo Civera, i l’edil de Desenrotllament Sostenible, Francesc Fombuena, han compartit amb els escolars esta jornada de sensibilització ambiental per a conscienciar els jóvens de la importància de la reforestació i de la preservació de l’entorn natural.

Els actes de celebració del Dia de l’Arbre, que permetran la plantació de més de 800 arbres, conclouran la setmana que ve amb la participació dels alumnes del col·legi El Prat i Santa Ana en l’activitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado