26.3 C
Valencia

Les tres escoles infantils municipals d’Alcoi obrin hui les portes

Un total de 69 alumnes acudiran del 22 de juny al 24 de juliol a les escoles d'estiu de les escoletes amb mesures sanitàries especials.

- Publicitat -AVL

Les EIMES de Batoi, Jesuset i Zona Nord obrin, hui dilluns 22 de juny, les portes per a oferir les seues escoles d’estiu. En total, s’han matriculat per este període, que anirà del 22 de juny al 24 de juliol, 69 xiquetes i xiquetes d’edats compreses entre els 0 i els 3 anys.

Totes les sol·licituds realitzades per l’alumnat dels centres, en el termini corresponent, han sigut acceptades. Cadascun dels tres centres educatius torna a l’activitat docent amb un pla que inclou mesures sanitàries especials per combatre la Covid-19 i que segueix les directrius marcades des de la Generalitat.

Alcoi serà una de les poques poblacions de la Comunitat que obrirà les portes de les seues escoletes municipals, fet que permetrà la conciliació laboral de moltes famílies després d’una època complicada amb el tancament dels centres educatius i el confinament en casa dels menors. Tot l’alumnat de les escoles infantils municipals que ha realitzat la sol·licitud dins dels terminis corresponents ha estat acceptat en les escoles d’estiu de l’EIMA Batoi, EIMA Zona Nord i EIMA Jesuset que comencen hui dilluns i que duraran fins al 24 de juliol.

L’obertura dels tres centres permetrà que un total 69 alumnes tornen als centres educatius durant les pròximes setmanes amb les activitats habituals que es realitzen en les escoles d’estiu de les EIMES, centrades en l’autonomia, l’experimentació, la diversió i el joc, principalment, a l’aire lliure. Per centres, en Zona Nord hi haurà un total de 27 xiquets i xiquetes, en Batoi, 26 alumnes i en Jesuset, 16 infants.

El regidor d’educació, Alberto Belda, destaca l’esforç per part de tots per a poder dur endavant esta reobertura: “Som una de les poques ciutats de la Comunitat que ha obert els centres municipals d’educació infantil, i ho fem amb l’objectiu de donar resposta en allò que està a les nostres mans, a la conciliació familiar de les alcoianes i els alcoians però també per oferir espais adequats, amb activitats i zones a l’aire lliure per afavorir el creixement saludable de les nostres xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys que han sigut un dels que més han patit el confinament en els seus domicilis”.

Belda afegeix: “Per tot això, vull agrair personalment la implicació i dedicació de totes i tots els treballadors de les escoles infantils municipals en esta reobertura. Hem treballat de valent per a adaptar-nos a les noves mesures sanitàries i segur que estes setmanes de reobertura ens serviran també de guia per al nou curs que ens espera al setembre. Obrim amb un pla de contingència per a cadascuna de les tres escoletes que compta amb mesures sanitàries especials que ja hem traslladat a les famílies”.

Entre les noves mesures es troba, principalment, la baixada de la ràtio d’alumnes per aula mantenint a tot el professorat; la neteja i desinfecció al llarg del dia de les instal·lacions; la presa de temperatura als alumnes abans d’entrar al centre; una declaració responsable per part de les famílies o no permetre l’entrada dels pares als centres educatius.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià