L’equip de govern de la Vall d‘Uixó mostra un informe contrari a una escultura en homenatge a l’afició taurina

El president de la comissió Óscar Langa (Som La Vall) vincula la inauguració d'aquest monument amb un possible finançament il·legal del PP.

6035

L’equip de govern de la Vall d’Uixó després de 22 mesos de comissió liderada pel portaveu de Som La Vall, Óscar Langa, ha conclòs que una escultura inaugurada el 13 de desembre de 2014, com a homenatge a la nombrosa afició taurina en la localitat “no va ser una donació, ja que li va costar a l’Ajuntament i, per tant a tots els valleros i valleras, més de 9.000 euros”.

La Regidora del PP a la Vall d’Uixó, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que, “des del principi, els únics que hem presentat la documentació necessària per a la recerca, hem sigut nosaltres, i a més votem a favor en el Ple per a dur-la a terme”.

A les acusacions d’Óscar Langa, President de la Comissió, en les quals afirma que “les conclusions han sigut aprovades per la totalitat dels grups presents en l’última sessió del procés, a la qual el PP no va assistir. En aquest sentit, Langa ha lamentat que “l’única institució que no ha volgut participar en l’últim període ha sigut el Partit Popular”, precisament qui era l’objecte de la recerca.

La popular ha respost que, “he assistit a totes les comissions, excepte a les dues últimes, perquè era un contrasentit”, arran d’açò “hem demanat la nul·litat, perquè han començat a demanar proves que no tenien res a veure amb la Comissió”, ha afegit.

Elena Vicente ha sigut molt contundent, “si ells consideren que hem comés una il·legalitat que vagen a la Fiscalia, que és la seua obligació. I llavors qui estiga involucrat en el tema que vaja i es defense davant aquesta”. A més, la regidora, ha volgut deixar clar que “nosaltres no estem imputats”.

A les acusacions que, “Imesapi, fa constar que, la idea de l’escultura mai va ser de la seua empresa, que es van sentir obligats per l’alcalde, el regidor de Festes i el regidor d’Urbanisme”. La popular afig que, “segons ells la donació d’Imesapi, era per a aconseguir la licitació, si és així, no entenc per què actualment segueix treballant amb l’ajuntament”.

Per a finalitzar, Langa ha destacat que el treball de 22 mesos “ha valgut la pena per a demostrar que el PP va enganyar a la gent” i perquè “vam venir a saber i dir la veritat, com ens vam comprometre”. En aquest sentit, Vicente-Ruiz, apunta que “hem intentat solucionar-ho per a no tacar el nom del govern popular, però a ells l’única cosa que els importar és carregar-se el nom del PP de la Vall, i concretament el d’Isabel Bonig”.