Millores en la via i en els espais públics d’Alfafar

L'àrea de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar ha dut a terme algunes millores per a millorar l'accessibilitat i la seguretat en diferents zones del municipi.

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntamentd’Alfafar ha dut a terme en les últimes setmanes diverses actuacions per a la millora de l’entorn urbà i les vies públiques de la localitat amb l’objectiu de continuar millorant en matèria de seguretat viària, accessibilitat, manteniment de la via i el mobiliari, i incrementar d’aquesta forma la qualitat de vida de la ciutadania d’Alfafar.

Així, s’han realitzat diverses actuacions de millora i rehabilitació dels parcs del Sequer de Nelot, on s’ha repassat els cargols, i al parc de les Palmeres, on s’han substituït els bancs en les zones de joc. També s’ha col·locat la senyalització requerida per informe policial al carrer Pérez Llácer sortida Consolar del Mar i s’han pintat places d’aparcament per a minusvàlids als carrers Ramón y Cajal, GrazLiebernau, Gómez Ferrer i plaça Poeta Miguel Hernández.

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntament també ha dut a terme recentment l’asfaltat als carrers Juan Puertes, Cid Campeador, Alacant i avinguda Reyes Católicos a l’altura del parc de les Palmeres.

D’aquesta forma, l’Ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar sigui un municipi amb un entorn urbà més accessible, amable amb la ciutadania i assegurança per al trànsit per als vianants.

Publicitat