9.8 C
Valencia

España 2000 convoca un acte de protesta davant l’arribada de l’Aquarius

"Tenim el dret i l'obligació de manifestar la nostra protesta pacífica i legal, encara que ens releguen a un lloc apartat del desembarcament per no perjudicar la foto d'aquesta solidaritat suïcida"

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La formació ultradretana España 2000 ha llançat a través de les xarxes socials una convocatòria pel pròxim dissabte en la qual vol manifestar la seua oposició a l’arribada a València del vaixell Aquarius amb 629 immigrants.

“Mentre aquest govern va tancar el banc d’aliments deixant a milers de famílies sense haver de emportar-se un aliment a la boca, ara per rèdit polític ofereixen de tot a l’immigrant Il·legal. Dissabte 16 a les 12:00 al final de l’Av. del Port, Il·legals NO”, assegura a la seua pàgina de Facebook.

Fonts de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana han assenyalat a EFE que fins al moment no han rebut cap petició d’autorització per part d’aquesta organització.

El líder d’España 2000 a València, José Luis Roberto, assegura a la seua pàgina de la mateixa xarxa social que els “immigrants il·legals de l’Aquarius” vindran a València com a refugiats, “la qual cosa suposa habitatge i salari mensual superior al que cobren centenars de milers d’espanyols per baix del llindar de la pobresa”, i assegura que les ONG que porten aquesta “riuada” d’immigrants són “col·laboradores necessàries de les màfies de tràfic d’éssers humans”.

- Publicitat -

“Tenim el dret i l’obligació de manifestar la nostra protesta pacífica i legal, encara que ens releguen a un lloc apartat del desembarcament per no perjudicar la foto d’aquesta solidaritat suïcida”, indica.

Per la seua banda, la Xarxa Espanyola d’Immigració i Ajuda al Refugiat ha demanat a la Delegació del Govern que “impedisca i efectue els corresponents desplegaments de seguretat” davant la protesta de “forces vinculades a la dreta extrema” i es garantisca la seguretat de les persones que viatgen en l’Aquarius i dels operatius de les ONG i entitats d’acolliment.

- Publicitat -

Recorda que la normativa reguladora en matèria de dret de manifestació permet que, encara autoritzant-se, aquesta garantisca a tot moment “el respecte a la resta de l’ordenament jurídic” i que per qüestions d’ordre i interés social “es pot garantir que no es desenvolupe als espais limítrofs a, per exemple, el port o les mateixes dependències en les quals van a ser allotjades temporalment les persones del buc”.

La Xarxa assenyala en un comunicat que a través dels seus serveis jurídics, i dins del marc del seu servei de monitorar de delictes d’odi, es van a posar mesures per monitorar qualsevol manifestació o acte que puga actuar contra els drets de les persones migrants, sol·licitants d’asil i refugi per impedir que puguen quedar sense denúncia. EFE

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià