12:48 pm - Friday, 10 July 2020

Esport convoca subvencions de 4 milions d’euros per a la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives

- Publicidad -Reciplasa

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV) la convocatòria de les subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d'instal·lacions esportives en municipis de la Comunitat Valenciana per a l'any 2019. 

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La quantia destinada per la Conselleria per a aquestes subvencions ascendeix a 4 milions d’euros, la qual cosa suposa augmentar un 63% la quantitat total respecte a la convocatòria anterior.

Aquestes subvencions tenen com a objectiu la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en general, i d’espais esportius tradicionals en particular, a través de dos tipus d’actuacions. L’actuació tipus A va dirigida a la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en municipis de fins a 5.000 habitants.

L’actuació tipus B és per a reforma, actuacions de millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives tradicionals i aquells recintes en què es practique qualsevol de les modalitats tradicionals reconegudes per la Federació de Pilota Valenciana. S’entenen com a tals els trinquets d’escala i corda, raspall, galotxa, així com frontons valencians per a qualsevol modalitat oficial de pilota valenciana.

Per a les actuacions de tipus A es destinen un màxim de 2.700.000 euros i es finançarà el 100% del cost del projecte, amb un màxim de 100.000 euros per projecte i entitat. En el cas que el cost del projecte supere els 100.000 euros, l’excés haurà de ser aportat per l’entitat sol·licitant.

Per a actuacions de tipus B, es destinen 1.385.960 euros i es distingiran dos tipus d’actuacions. D’una banda, es destinaran 485.960 euros per a projectes que tinguen un cost igual o inferior a 20.000 euros, i se’n finançarà el 100% del cost. D’altra banda, es destinen 900.000 euros per als projectes que tinguen un cost superior a 20.000 euros, i el finançament serà d’un màxim del 80% del cost d’aquests amb un límit de 100.000 euros per projecte.

Així mateix, aquestes subvencions tenen com a finalitat contribuir amb els municipis en la millora, ampliació o reparació de les instal·lacions esportives perquè cobrisquen en la mesura que siga possible les seues principals necessitats en aquest àmbit i faciliten la pràctica de l’esport de manera que repercutisca en la millora de la salut i el benestar de la població a la qual es dirigeix.

Un altre dels objectius d’aquestes subvencions és la defensa i el suport a la pràctica d’esports autòctons, col·laborant amb les entitats locals valencianes en la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives tradicionals destinades a la pràctica de pilota valenciana, en les modalitats de trinquets i aquells recintes en què es practique qualsevol de les modalitats tradicionals reconegudes per la Federació de Pilota Valenciana.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Les banderes blaves ja onegen a les platges i el port esportiu d’Orpesa

Les set platges del municipi compten a més amb el certificat de gestió mediambiental ISO i la Q de Qualitur.

Ja es poden sol·licitar les ajudes de l’Ajuntament de Borriana destinades a empreses i autònoms

Per un import màxim de 400 euros perquè persones autònomes, petites empreses i mutualistes puguen fer front a les conseqüències originades pel coronavirus.

José Martí avala el Pla Estratègic 2020-2023 de la Fundació Hospital Provincial de Castelló

El president de la Diputació assegura que "estem davant un projecte que serà una referència per a la província, en el qual com a institució pública hem d'implicar-nos perquè cal estar al costat de la sanitat més que mai".

L’alcaldessa de Borriana aclareix que les ajudes a autònoms de l’ajuntament són compatibles amb les del Consell

D'altra banda, entre els temes d'actualitat destaca la bona acollida de la proposta de l'autocine i que ha fet que s'hagen de reforçar els controls d'accés i que es recomane als veïns reservar plaça en l'ajuntament o l'oficina de turisme.

Castelló acull la Fira Natural de Turisme

La setena edició de l'esdeveniment que projectarà l'oferta turística provincial se celebrarà al Grau els dies 10 i 11 de juliol.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià