Esportiu Agility Almussafes destaca en les proves del cap de setmana passat

L'entitat esportiva aconsegueix dos ors, dues plates i un bronze en les proves disputades a Mutxamel i la Vall d'Uixó.

Agility

El cap de setmana passat, els dies 3 i 4 de novembre, Esportiu Agility Almussafes (EAA) va demostrar una vegada més el gran nivell dels seus integrants. El treball en equip entre les i els esportistes i les seues mascotes va desembocar en dues noves jornades d’èxit per al club de la localitat.

En la població alacantina de Mutxamel, on es va desenvolupar la tercera prova de l’Agrupació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana (ADACV), Fran Gomis i Samantha van aconseguir el primer lloc en la categoria Maxi Nivell 2, Sandra Barrios i Duna van conquistar la plata en Mini 2 i Lorena Soler i Panxo van quedar tercers a Midi Nivell 2 en el circuit dissenyat per la jutgessa Carmen Valls, on Nacho Jordán i Sweet també van aconseguir la segona posició en Mini Nivell 3.

A la Vall d’Uixó, on es van disputar els tercers exercicis organitzats per la Reial Societat Canina d’Espanya (RSCE) d’aquesta temporada i en els quals Eduardo Bonet va ser el jutge, EAA també va destacar. Mari Carmen González i Buzz van pujar al més alt del podi per a celebrar la victòria en Mini Grau 2.

Publicitat