Estabilitzat l’incendi de Beneixama, que ha afectat entre 850 i 900 hectàrees

En l'àrea afectada continuen les tasques d'extinció de l'incendi, l'evolució del qual és favorable i que ha cremat entre 850 i 900 hectàrees, no totes de massa forestal, segons les mateixes fonts, que afigen que no hi ha danys ni en persones ni en infraestructures de rellevància

L'Assemblea d'aquest òrgan de la Diputació de València ha anunciat la celebració de dos cursos de formació per a policies locals en matèria de violència de gènere juntament amb el IVASPE.

L’incendi declarat en el terme municipal alacantí de Beneixama ha quedat estabilitzat, segons ha informat el 112 Generalitat Valenciana.

En l’àrea afectada continuen les tasques d’extinció de l’incendi, l’evolució del qual és favorable i que ha cremat entre 850 i 900 hectàrees, no totes de massa forestal, segons les mateixes fonts, que afigen que no hi ha danys ni en persones ni en infraestructures de rellevància.

Rovira  

El president, Ximo Puig, ha visitat aquest matí el Lloc de Comandament Avançat de Beneixama per a conéixer l’evolució dels treballs.

El foc es va declarar aquest dilluns sobre les 14.05 hores en un barranc de difícil accés d’una zona de Beneixama coneguda com La Solana. Un total de 84 persones van ser desallotjades per precaució de les seues vivendes.

PublicitatJuega Limpio Orihuela