Detenen a un home a València per estafar i coaccionar a la seua cunyada

Després de la mort del seu marit, el germà d'aquest, pel que sembla li va negar l'entrada al seu domicili i es va apoderar de joies valorades en uns 15.000 euros.

estafes
Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 42 anys, d’origen pakistanès, com a presumpte autor dels delictes d’estafa i coaccions, després de pel que sembla apoderar-se d’uns 12.000 euros del compte bancari de la seua cunyada i de les joies d’aquesta valorades en uns 15.000 euros, després de la mort del marit d’aquesta.

Quan la víctima es trobava a Pakistan, pel que sembla va rebre amenaces de mort per part del germà del seu marit.

PublicitatRovira  

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que un home pel que sembla li havia negat l’entrada per a arreplegar les pertinences a la seua cunyada al domicili on havia viscut juntament amb el seu marit. Aquest que compartia pis amb el seu germà i la seua cunyada, havia aprofitat quan ella es trobava en el seu país d’origen, Pakistan, per a apoderar-se de les joies valorades en uns 15.000 euros.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que des del sis de febrer fins al vint-i-vuit d’agost, li havien realitzat reintegraments del seu compte bancari sense el consentiment d’ella, aconseguint els mateixos uns 12.000 euros.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que el sospitós sabia on la víctima guardava la seua cartilla i el pin, així com pel que sembla aquesta hauria rebut amenaces de mort per part del seu cunyat i que no anava a cobrar la pensió del seu difunt marit.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós que després de presentar-se en comissaria va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d’estafa i coaccions.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

PublicitatJuega Limpio Orihuela