Onze detinguts en la Comunitat per estafes en el lloguer de pisos vacacionals inexistents

La Policia Nacional ha detingut a Madrid a onze persones de nacionalitat espanyola implicades en 254 estafes en llogar pisos vacacionals inexistents en zones costaneres del mar Mediterrani, alguns d'ells a la Comunitat Valenciana, amb les quals van obtenir al voltant de cent mil euros.

estafes

La Policia Nacional ha detingut a Madrid a onze persones de nacionalitat espanyola implicades en 254 estafes en llogar pisos vacacionals inexistents en zones costaneres del mar Mediterrani, alguns d’ells a la Comunitat Valenciana, amb les quals van obtenir al voltant de cent mil euros.

Deu dels arrestats tenen antecedents per fets similars, alguns fins i tot més d’una vintena, i quatre ja es troben a la presó, informa la Prefectura Superior de Policia de Madrid. La recerca es va iniciar en el mes de maig a partir d’informacions que apuntaven a l’existència d’una organització dedicada a la realització d’estafes vacacionals.

Els detinguts publicaven anuncis en pàgines web de reconegut prestigi en els quals oferien lloguers d’apartaments a Benidorm, Gandia, Salou, Orpesa, Benalmàdena (Màlaga) i La Màniga del Mar Menor (Múrcia) a un preu molt inferior al del mercat, arribant a estafar uns 100.000 euros que han sigut recuperats pels investigadors.

Després d’efectuar el pagament de les reserves i acudir al suposat apartament vacacional, les famílies es percataben que havien sigut víctimes d’una estafa ja que el mateix no existia.

Publicitat