Estañ confia en un “repunt” de Unides Podem

El secretari general de Podem en la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha assegurat que la formació té “bones sensacions” respecte als resultats d’una campanya que “està experimentant un repunt”, al mateix temps que ha assegurat que la “gran participació és, sens dubte, una bona notícia”.

Així ho ha manifestat, en declaracions als mitjans, minuts després del tancament dels col·legis electorals en la seu de l’Estatge de Podem a València, des d’on Unides Podemsegueix la nit dels comicis autonòmics i generals que se celebren aquest diumenge. Estañ ha destacat que “hi ha una gran participació, que és, sens dubte, una bona notícia tant a nivell estatal com a nivell autonòmic”. Aquesta participació és “sensiblement més alta” que en les últimes eleccions, ha remarcat. “En relació a les diferents enquestes que van apareixent, pensem que el més assenyat, a escasses hores de conèixer el resultat cert, és esperar”, ha assenyalat, abans de puntualitzar que des de Unides Podem-EU tenen “bones sensacions” perquè la seva campanya electoral “ha anat de menys a més i està experimentant un repunt”.

“Però si no obeïm a les enquestes al principi de la campanya tampoc el fem al final i pensem que el més assenyat és esperar a conèixer el resultat”, ha insistit.

CatalanSpanish