15 C
Valencia

Els estatuts del Patronat de Festes de Castelló estan preparats per a passar pel Consell Rector

Els nous estatut mantindran una Junta de Festes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els estatuts que han de reformar la dinàmica que fa funcionar el món de la festa estan a punt de veure la llum per a ser aprovats pel Consell Rector. Malgrat la suspensió de les festes de la Magdalena 2020, l’equip de treball ha continuat preparant el text legal que reformarà el funcionament de les festes principals de la ciutat.

Segons ha pogut saber Actualitat Valenciana, este document podria passar en el pròxim Consell Rector de Festes. El tràmit que va supossar la disolució de la Junta de Festes de Noelia Selma i va donar lloc a la gestació d’una comissió de festes que l’ha substituït fins a la data actual podria acabar amb l’aprovació del document i la elevació a seua elevació al plenari municipal.

Se manté la Junta de Festes

El nou document mantindrà un grup de persones del món de la festa que colaboraran amb el Patronat per tal de preparar tant les festes de la Magdalena com aquelles gestionades per l’organisme.

El món de la festa ha patit una forta politització des que va ser destituït el president de la Junta de Festes Juanvi Bellido i que se va encarnitzar quan no se va convocar l’elecció per a votar la possible renovació de la Junta de Festes de Noelia Selma.

- Publicitat -

En aquell moment des de la oposició ja es va difondre el missatge que l’objectiu de la reforma estatutària era acabar amb la Junta de Festes. Poc després d’acabar la legislatura de Selma se va constituir una nova organització que s’ha encarregat de fer el mateix treball que feia la Junta de Festes fins eixe dia.

Si esta comissió mantindrà el nom de Junta de Festes o un altre encara podria canviar, però des del Patronat de Festes mai ha sigut l’objectiu prescindir d’eixe grup de persones que amb la seua col·laboració contribueixen a que les festes de Castelló siguen posibles. Un objectiu que tenia l’anterior regidora Pilar Escuder com Omar Braina.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,326FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La prestació del servei d’ITV a la Comunitat serà de gestió directa per millorar la seua eficiència, qualitat i competitivitat

S'ampliarà la xarxa d'estacions perquè el 90% de la població puga passar la ITV amb un temps de desplaçament inferior a 30 minuts.

Sanitat inicia les obres del nou espai sanitari Roís de Corella de Gandia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat este dimecres les obres del nou Espai Sanitari Roís de Corella, a Gandia.

Anuncien el primer cas de reinfecció per coronavirus a Espanya

També han identificat, per primera vegada, com una reinfectada provoca contagis en el seu entorn.

G.Fullana: “El PP odia la llengua valenciana i es passa pel folre la llei lingüística”

En el ple de la Diputació d'Alacant de hui, s'ha generat un acalorat debat pel valencià, on el diputat de Compromís assegura que els populars volen eliminar el valencià de l'educació.

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.
- Advertisement -

: Valencià