Estíbaliz Pérez: “aniré al jutjat, quantes vegades em criden i contaré la veritat”

L'alcaldessa d'Almenara, Estibaliz Pérez, es pronuncia davant les acusacions que estan fent de la seua gestió.

L’alcaldessa d’Almenara, Estibaliz Pérez, s’ha pronunciat en les xarxes socials, sobre el problema amb la Secretaria de l’Ajuntament, que la denuncia, “por col·locar al Cap de la Policia Local del municipi”.
L’alcaldessa ha volgut explicar que ha rebut una citació del jutjat, “la primera perquè seran moltes les que rebré. Açò acaba de començar”.
La socialista hi ha aclarit, el que s’està vivint en el consistori, “com ja sabreu la situació en l’Ajuntament és molt complicada, insostenible, per culpa de la Secretaria. Una secretaria que no es parla amb ningú, que fa impossible treballar, que té pressionats, ‘amenaçats’ i denunciats als treballadors (han arxivat tot), una secretaria que té paralitzat l’ajuntament amb factures al seu despatx des de fa mesos i mesos, sobretot de proveïdors locals, i que quan li dic que les revise i les traga em diu “que sea la ultima vez que me ordenas eso”… una secretaria que no fa cas ni al ple, ni a la junta de govern ni a l’alcaldessa”.
A més Estibaliz ha afegit, “una secretaria que el Ministeri no li reconeix el títol de llicenciada en dret que diu que té, i ens hem de fiar així? Una secretaria que ha fet igual a tots els pobles on ha estat i tot li ho han arxivat, una secretaria que ha estat en recerca i captura per una denúncia del. Col·legi d’advocats de Castelló perquè feia d’advocada, una secretaria que ho denuncia tot, i que repara fins a les factures per comprar borses de fems o les graneres per als aturats”.
L’Alcaldessa deixa molt clar, que “és la meua obligació denunciar aquests fets. Que els meus veïns i veïnes coneguen el que hi ha”.
També ha tingut unes paraules per a l’oposició, “que coneguen també la total connivència del PP d’Almenara amb ella, als que utilitza per a presentar les querelles contra els treballadors, (totes arxivades), els que saben abans que jo que estic citada. Però allà ells, a mal acompanyant de viatge s’han buscat.
Per ha finalitzar Estibaliz ha puntualitzat, que “aniré al jutjat, quantes vegades em criden i ho contaré, contaré la veritat, contaré el que estem patint, el que està fent aquesta dona a l’Ajuntament d’Almenara. I també em dirigiré a qui corresponga per a protegir als treballadors de l’ajuntament i perquè Almenara, ni cap poble, és mereixem que una persona així paralitze el seu Ajuntament”.

ValenciàEspañol