jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Audiència confirma la sentència que obliga a Alboraya a pagar 26,2 milions a Quabit

L’Audiència Provincial de València ha confirmat la sentència del Jutjat de Primera Instància núm. 6 de València de 15 de desembre de 2016 i el seu posterior Acte aclaridor d’11 de gener de 2017 a favor de Quabit Immobiliària en el procés judicial que mantenia amb la societat pública de sòl d’Alboraya (EGUSA).

En este sentit, EGUSA haurà de retornar a Quabit 23,4 milions d’euros que va avançar al municipi per al desenvolupament del sector UE-2 Port Saplaya. EGUSA haurà d’abonar també a la companyia 2,8 milions d’euros en concepte d’interessos legals reportats sobre la quantitat principal des de febrer de 2014, data en la qual Quabit va reclamar per incompliment la resolució del contracte.

No obstant això, segons ha informat la mercantil, les dues empreses treballen per a aconseguir un acord de desenvolupament del sector. En estos moments, les negociacions estan “molt avançades” i permetrien donar per satisfetes les quantitats que EGUSA deu a Quabit amb el sòl resultant i, a més, reportar paral·lelament a EGUSA part del benefici en sòl.

El gener de 2014 va véncer el termini per a executar el Pla de Reforma Interior (PRI) UE-2 que hauria d’haver desenvolupat el sector per a construir prop de 900 habitatges, un hotel, una marina, un auditori i centenars d’amarres.

La reactivació del sector permetrà desenvolupar prop de 130.000 metres quadrats edificables en primera línia de mar amb una inversió propera als 200 milions d’euros i la creació de més de 1.000 ocupacions directes.

Últimas noticias

Contenido relacionado